Gyurcsány: Na akkor narancsillatú borzocskáim!

Gyurcsány: Na akkor narancsillatú borzocskáim!

Részlet a volt miniszterelnök legújabb videójából.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Videóban üzent a Fidesznek a DK elnöke, Gyurcsány Ferenc, a fideszeseket „narancsillatú borzocskáimnak nevezi a szerdán közzétett rövidfilmben. A volt kormányfő arra reagált, hogy a Fidesz vagyonnyilatkozat-tételi eljárást kezdeményezett vele szemben.

Gyurcsány azt mondja, beleáll a dologba, de akkor a Fidesz is álljon bele, mostantól tegyék nyilvánossá a politikusok családtagjainak vagyonnyilatkozatát is, valamint azt is, hogy ki mire és mennyit költött. Azt is elmondja a videóban, hogy pártja, a DK hamarosan törvényjavaslattal fog élni, hogy megteremtsék a jogszabályi alapját a fenti indítványuknak.

A családtagok vagyonnyilatkozatának nyilvánosságát még február elején a Jobbik kezdeményezte, azzal párhuzamosan, hogy a jobbikos és LMP-s országgyűlési képviselők nyilvánosságra is hozták a saját hozzátartozóik nyilatkozatát.

https://www.facebook.com/gyurcsanyf/videos/568106733778424/?v=568106733778424