HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Induljon-e ne...

Induljon-e nemzeti konzultáció arról, hogy induljon-e békemenet?

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

A viszonylag ismert politikai- és gazdasági okokból Magyar Nemzetnek nevezett napilap úgy értesült, hogy Orbán Viktor újabb nemzeti konzultáció jelentett be. Hogy miről, az tulajdonképpen teljesen mindegy. Az is teljesen mindegy, hogy hányan töltik ki. Ugyanis a nemzeti konzultáció, az olyan, mint a békemenet: mindig az aktuális lesz a legsikeresebb. „Határ a csillagos ég!” Tudják ki mondta ezt, ugye? Na, pont ő.

HIRDETÉS

És ha mégsem töltik ki többen ezt a nemzeti konzultációt, mint az előzőt? Gond egy szál se: békemenet indul majd a nemes cél érdekében. És ha a Békemeneten nem lesznek többen, mint az előzőn voltak, akkor lesz majd nemzeti konzultáció arról, hogy Alaptörvénybe írjuk-e, hogy minden békemenetre több embernek kell elmennie, mint ahányan az előzőn voltak.

Amennyiben ezt a nemzeti konzultációt így sem töltik ki elegen, akkor már útjára is indul az újabb békemenet, hogy a magyar emberek erőt mutatva jelezzék, hogy senki nem gátolhatja meg az újabb nemzeti konzultáció sikerét.

Új nemzeti konzultációt jelentett be Orbán Viktor | Magyar Hang

Megeshet persze, hogy erre a békemenetre kevesebben mennének el, mint ez előzőre. Ez esetben a kabinet nemzeti konzultáció keretében kérdezné meg a magyar embereket arról, hogy legszívesebben mi ellen vonulnának fel egy esetleges következő békemeneten.

HIRDETÉS

Ha ezt a nemzeti konzultációt valamiért nem töltenék ki annyian, mint az előzőt, akkor a kormánypárt békemenetet indítana annak érdekében, hogy a magyar emberek üzenhessenek a többi magyar embernek, hogy legközelebb ne mulasszák el kitölteni a nemzeti konzultációs ívet. Nehéz elképzelni, de nem lehetetlen, hogy erre a békemenetre kevesebben mennének, mint az előzőre. Ebben az esetben pedig a kormány csak egy dolgot tehet: nemzeti konzultáció keretében megkérdezi a magyar embereket arról, hogy indítson-e tájékoztató jellegű plakátkampányt, annak érdekében, hogy minden magyar értesülhessen a következő békemenetről.

És persze biztos, ami biztos alapon azért elindítana egy újabb békemenetet.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Tompos Ádám
Tompos Ádám
„Az igazság odaát, a valóság odakint van”

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,554lájkolóTetszik
3,047követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A NER közepén állva – Magyar Hang-ajánló

Interjú Udvaros Dorottyával, kádári módszerekkel megosztott magyar közösségek és az Edda, ózdi és sályi riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Legyetek Mitt Romney-k!

Jól tettük, hogy a párthűség helyett a lelkiismeretünkre hallgattunk. Jól tettük, amikor nem engedtünk a szirénhangoknak.