HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Csapágygolyók...

Csapágygolyókkal rongálták meg a DK irodáját

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

„Rálőttek a DK újbudai irodájára. Meg kell állítanunk a Fidesz gyűlöletpolitikáját”. Ezzel a címmel hirdetett sajtótájékoztatót a Demokratikus Koalíció csütörtök délre. Barkóczi Balázs, a párt szóvivője a párt Központi Irodájába hirdette meg tájékoztatóját.

Barkóczi Balázs, a párt szóvivője és Bakai-Nagy Zita a DK újbudai alpolgármestere a sajtótájékoztatón elmondták, hogy valaki, vagy valakik belőttek a párt újbudai irodájának ablakán – írta az Index. Hozzátették: szerdán, valamivel négy előtt ment a DK irodavezetője a párt újbudai irodájához, hogy kinyisson, majd arról tájékoztatta a kerületi pártvezetést, hogy lövés nyomait találta a pártiroda üvegén. Ezután rendőrséget hívtak, a rendőrök kimentek, helyszíneltek.

Barkóczi elmondta, a rendőrök azt mondták, a támadást egy olyan fegyverrel követhették el, ami nem minősül lőfegyvernek, nem engedélyköteles, de alkalmas lehet súlyos sérülés okozására. Két golyót, 2 cm-es fémgolyókat találtak bent az irodában, amiket a helyszínelők úgy vittek el, hogy alkalmas legyen DNS-vizsgálatra, mondták. Az utca elején pedig van egy térfigyelő kamera, amelynek felvételeit szintén használhatják majd a rendőrök.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtök délután a rendőrség honlapján közölte: a helyszíni szemle során a Kaptárkő utcai irodában két, egyenként 0,8 centiméter átmérőjű csapágygolyót találtak, amelyeket nem lőfegyverből lőttek ki. A csapágygolyókat a rendőrök lefoglalták, és szakértői vizsgálatra küldték. A BRFK XI. kerületi rendőrkapitánysága garázdaság vétsége miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,658lájkolóTetszik
3,464követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek