HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Botrányt okoz...

Botrányt okozott a vád alá vont fideszes, amikor Hadházy Ákos az ügyeiről tartott korrupcióinfót

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

A költségvetési csalással vádolt fideszes Simonka György is megjelent Hadházy Ákos korrupcióinfóján. A független országgyűlési képviselő ezúttal Orosházán tartotta meg tájékoztatóját és éppen a dél-békési korrupciós ügyekről beszélt, amikor a kormánypárti politikus megérkezett.

HIRDETÉS

Hadházy Ákos a helyi ellenzék felkérésére tartott rendezvényt a dél-békési korrupciós ügyekről, amelyen elhangzott, Simonka György ügyei csak a jéghegy csúcsát képezik. A Dél-Békés Mezőgazdasági Termelőiért Közhasznú Alapítvány ügyében például 1,7 milliárd forint szabályellenes felhasználásának merült fel a gyanúja.

Éppen ennél az ügynél tartott a korrupcióinfó, amikor megjelent az érintett, Simonka György fideszes képviselő.

Hadházy Ákos lapunknak elmondta, meglehetősen bizarr volt a vád alá vont kormánypárti képviselő megjelenése. – Odajött, leült, szót adtam neki. Elég agresszív volt Simonka, a megjelenésének célja az volt, hogy engem támadjon.

HIRDETÉS

Arra a felvetésre például, hogyan van az, hogy a sok százmillió forint EU-s pénzt rendre olyan alapítványok, cégek és „szociális szövetkezetek” nyerték, amelyekben Simonka családtagjai jelennek meg, úgy reagált: mert más nem jelentkezett. Arra kérdésemre pedig, hogy szerinte miért kért rá Polt Péter ügyészsége 8,5 év letöltendő büntetést, valami olyasmit válaszolt, hogy én összeesküvést szőttem ellene az ügyészséggel, a sajtóval és idegen háttérhatalmakkal.”

Hadházy Ákos hamarosan videót is közzétesz oldalán az ügyről.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,554lájkolóTetszik
3,047követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A NER közepén állva – Magyar Hang-ajánló

Interjú Udvaros Dorottyával, kádári módszerekkel megosztott magyar közösségek és az Edda, ózdi és sályi riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Legyetek Mitt Romney-k!

Jól tettük, hogy a párthűség helyett a lelkiismeretünkre hallgattunk. Jól tettük, amikor nem engedtünk a szirénhangoknak.