HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Botrányt okoz...

Botrányt okozott a vád alá vont fideszes, amikor Hadházy Ákos az ügyeiről tartott korrupcióinfót

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

A költségvetési csalással vádolt fideszes Simonka György is megjelent Hadházy Ákos korrupcióinfóján. A független országgyűlési képviselő ezúttal Orosházán tartotta meg tájékoztatóját és éppen a dél-békési korrupciós ügyekről beszélt, amikor a kormánypárti politikus megérkezett.

HIRDETÉS

Hadházy Ákos a helyi ellenzék felkérésére tartott rendezvényt a dél-békési korrupciós ügyekről, amelyen elhangzott, Simonka György ügyei csak a jéghegy csúcsát képezik. A Dél-Békés Mezőgazdasági Termelőiért Közhasznú Alapítvány ügyében például 1,7 milliárd forint szabályellenes felhasználásának merült fel a gyanúja.

Éppen ennél az ügynél tartott a korrupcióinfó, amikor megjelent az érintett, Simonka György fideszes képviselő.

Hadházy Ákos lapunknak elmondta, meglehetősen bizarr volt a vád alá vont kormánypárti képviselő megjelenése. – Odajött, leült, szót adtam neki. Elég agresszív volt Simonka, a megjelenésének célja az volt, hogy engem támadjon.

HIRDETÉS

Arra a felvetésre például, hogyan van az, hogy a sok százmillió forint EU-s pénzt rendre olyan alapítványok, cégek és „szociális szövetkezetek” nyerték, amelyekben Simonka családtagjai jelennek meg, úgy reagált: mert más nem jelentkezett. Arra kérdésemre pedig, hogy szerinte miért kért rá Polt Péter ügyészsége 8,5 év letöltendő büntetést, valami olyasmit válaszolt, hogy én összeesküvést szőttem ellene az ügyészséggel, a sajtóval és idegen háttérhatalmakkal.”

Hadházy Ákos hamarosan videót is közzétesz oldalán az ügyről.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,238lájkolóTetszik
3,033követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Rá kell venni az embereket, hogy gondolkodjanak – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Lászlóval, Nényei Pállal, Erős Antóniával és Szellő Istvánnal. Portré Varga Mihályról. Keresse a lapot az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Alternatív országgyűlést hozna létre Vona Gábor

Eljött az idő arra, hogy az ellenzék létrehozzon egy árnyékországgyűlést. Erről Vona Gábor beszélt az ATV „A nap híre" ...