HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Dúró Dóra: „S...

Dúró Dóra: „Szibériába a gyilkosokkal!”

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Vasárnap demonstrál a Mi Hazánk Mozgalom. A jogvédők aggódnak a „félelemkeltő masírozás miatt”. Dúró Dóra, a párt elnökhelyettese szerint egészen döbbenetes, hogy a TASZ-t „szegény bűnözőket” védi.

HIRDETÉS

Nehogy a Mi Hazánk megfélemlítse szegény bűnözőket! – Dúró Dóra szerint ez a hozzáfűznivalója a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) nevű szervezetnek ahhoz, hogy aljas szándékból megölnek egy idős nőt. A Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese annak kapcsán írt a Facebook-oldalára, hogy pártja vasárnap Miskolcon és Sályon is demonstrál a közbiztonság erősítéséért, miután utóbbi településen meggyilkoltak egy 61 éves nőt.

A TASZ a fáklyás felvonulás bejelentése után arra hívta fel a figyelmet, hogy a januári gyilkosság felderítése és az elkövető megbüntetése az igazságszolgáltatás feladata, nem pedig szélsőséges csoportoké. – A gyilkosság nem jogosít fel egyetlen pártot sem egy félelemkeltő masírozásra – írták.

A TASZ felhívta az „illetékes rendőrkapitány figyelmét”, hogy előzze meg, hogy előítélet által motivált bűncselekmény történhessen, ha ilyen történik lépjen fel ellene.

HIRDETÉS

Dúró Dóra ezután közölte: „A Mi Hazánk álláspontja egyértelmű: Szibériába a gyilkosokkal!” A párt elnökhelyettese szerint a nemzetközi bérrabtartás lehetőségével kell élni ahhoz, hogy az elvetemült gyilkosok számára elrettentő hatású börtönöket teremtsünk, s ne kártérítéseket fizessünk az itthoni, szerintünk inkább méltatlanul jó börtönkörülmények miatt, amit a strasbourgi bíróság megkövetel (a magyar kormány pedig sajnos elfogad).

Toroczkai a jogvédőknek is Szibériát ígért | Magyar Hang

Szerinte miközben a magyarországi közbiztonsági helyzet húsbavágó valósága az, hogy sajnos még mindig nincsenek biztonságban az idősek vidéken, a liberális jogkiforgatókat ez nem érdekli. – És ki a hibás a TASZ szerint? A megtámadottak, az áldozatok. És mi a legfontosabb közlendőjük? Nehogy bántsuk szegény bűnözőket! Egészen döbbenetes észjárás – írta Dúró Dóra.

A demonstrációt Toroczkai László pártelnök jelentette be. A program szerint a megmozdulás Miskolcon kezdődik, a kormányhivatal előtt. Utána autókonvojjal mennek a várostól mintegy harminc percnyire található Sályra.

A közelmúltbeli gyilkosság helyszínére mécseseket tesznek, majd fáklyás felvonulást tartanak. – Rendet és igazságot követelnek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, ahonnan az elmúlt hetekben folyamatosan különböző bűncselekményekről érkeztek hírek – mondta Toroczkai.

Hozzáfűzte: az is kiderült, hogy Magyarországon no-go zóna is létezik, hiszen Csenyétére nem mertek rendőri kíséret nélkül bemenni a mentősök, mert már a telefonhíváskor fenyegették, zaklatták őket.

Ezen a borsodi településen kizárólag cigányok laknak, még a polgármester is cigány – hangoztatta a pártelnök, aki elfogadhatatlannak tartják, hogy Magyarországon no-go zónák alakuljanak ki, mint ahogy azt is, hogy Sályon helyi idős magyar embereknek kell járőrszolgálatot szervezniük, mert nincs rendőrőrs.

HIRDETÉS

Toroczkai László közölte: követelik, hogy az állam a megye minden, cigányok lakta szegregátumában hozzon létre rendőrőrsöket. Azt is akarják, hogy 80 százalékos általános béremelés legyen a rendőrségnél, ezenfelül a szegregátumokban dolgozók különleges veszélyességi pótlékot is kapjanak – mondta a pártelnök.

A 21 éves T. Dávid a rendőröknek beismerte a sályi gyilkosságot. Azt mondta, az ismert néprajzkutató alkalmanként munkát adott neki, hogy így segítse anyagilag. A gyilkosság reggelén a férfi nyugtatót vett be, és arra ivott, majd elment a nőhöz, hogy pénzt kérjen, de nem kapott, ezért egy bottal agyonütötte az idős nőt.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,875lájkolóTetszik
3,055követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Sokk, lincshangulat, hergelés – Magyar Hang-ajánló

Páros Interjú Pálinkás Józseffel és Magyar Bálinttal, beszélgetés Hadházy Ákossal, valódi nemzeti konzultáció. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek