Itt a Hadházy-Simonka meccs videója

Itt a Hadházy-Simonka meccs videója

Forrás: Hadházy Ákos Facebook-oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Amint azt pénteken lapunk elsőként megírta, Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő Orosházán tartott fórumot a dél-békési korrupciós ügyekről. A Hadházy rendezvényén a költségvetési csalással vádolt fideszes Simonka György képviselő is megjelent, és felszólalt.

A Magyar Hanghoz eljutott a teljes incidens videója. A hosszas meccsből összeállítottunk egy best of anyagot, amelyet olvasóink meg is tekinthetnek a lenti linken. Simonka többek között azzal vádolja Hadházyt, hogy egy háttérhatalom megbízottja. A büntetőperében nyolc és fél éves büntetéssel fenyegetett fideszes képviselő szóba hozta még a civilben állatorvos macskaherélési képességeit is. Egyéb finomságok a lenti vágott videónkban.

Ha végignézné a teljes botrányt, akkor azt ezen a linken teheti meg:

Botrányt okozott a vád alá vont fideszes, amikor Hadházy Ákos az ügyeiről tartott korrupcióinfót | Magyar Hang

A költségvetési csalással vádolt fideszes Simonka György is megjelent Hadházy Ákos korrupcióinfóján. A független országgyűlési képviselő ezúttal Orosházán tartotta meg tájékoztatóját és éppen a dél-békési korrupciós ügyekről beszélt, amikor a kormánypárti politikus megérkezett. Hadházy Ákos a helyi ellenzék felkérésére tartott rendezvényt a dél-békési korrupciós ügyekről, amelyen elhangzott, Simonka György ügyei csak a jéghegy csúcsát képezik.