HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Koronavírus: ...

Koronavírus: Jól vannak a Vuhanból hazaszállított magyarok

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Fizikailag és pszichikailag is jól vannak azok a magyarok, akiket február elején hoztak haza a koronavírus gócpontjából, a kínai Vuhanból – ezt közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) az állami hírügynökséggel.

HIRDETÉS

Hat férfiről és egy nőről van szó, egyiküknek sincs láza, mindannyian panasz- és tünetmentesek. Laboratóriumi vizsgálatokon is átestek, azok sem mutattak semmilyen kóros eltérést. A tájékoztatás szerint amellett, hogy fizikailag remekül vannak, pszichésen is jól tűrik, hogy még a családtagjaikkal sem létesíthettek közvetlen kapcsolatot.

A Kínából hazatért magyarok előreláthatóan hétvégén, a 14 napos inkubációs idő elteltével hagyhatják el a Dél-pesti Centrumkórház, Szent László kórház telephelyén lévő, karantén céljára kialakított épületet.

Kilökték a metróból, mert Vuhanból érkezett | Magyar Hang

A péntek reggeli adatok szerint Kínában a koronavírussal fertőzöttek száma meghaladta a 63 ezret, míg a halálos áldozatoké elérte az 1380-at. Több mint 55 ezer embert kezelnek, csaknem 8 ezret pedig már gyógyultnak nyilvánították.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,554lájkolóTetszik
3,047követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A NER közepén állva – Magyar Hang-ajánló

Interjú Udvaros Dorottyával, kádári módszerekkel megosztott magyar közösségek és az Edda, ózdi és sályi riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Legyetek Mitt Romney-k!

Jól tettük, hogy a párthűség helyett a lelkiismeretünkre hallgattunk. Jól tettük, amikor nem engedtünk a szirénhangoknak.