HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Rávenni az em...

Rávenni az embereket, hogy gondolkodjanak

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

– Mi nem mondunk véleményt, nem kacsingatunk ki a nézőre, nem jelentjük ki, kire szavazunk, csak híreket mondunk, és rábízzuk a nézőre, hogy ő vonja le a következtetéseket magának – így fogalmazott Erős Antónia amikor vele és állandó híradós társával, Szellő Istvánnal készítettünk interjút.

HIRDETÉS

1997. október 27-én indult el Magyarországon az RTL Klub és a következő év tavaszától ugyanaz a két ember vezeti a csatorna Híradóját. Erős Antóniával és Szellő Istvánnal azóta is naponta találkozhatunk a képernyőkön. Az RTL Klub székházában, az esti adás előtt beszélgettünk Magyarország legnézettebb hírműsorának arcaival.

– Az igazi újságírás nem ellenzéki vagy kormánypárti, csak megpróbálja elvégezni azt, ami a feladata: tájékoztat a tényekről – mondták. Beszéltek arról is, mi lett volna, ha nekik kellene esténként azt elmondani a nézőknek, hogy „túlélték, mégis meghaltak”, vagy hogy „Soros megölte volna az anyját”. Ahogyan az elhíresült köztévés Karácsony-interjúról is elmondták véleményüket.

Dilettánsok hivatala | Magyar Hang

Erős Antónia és Szellő István lapunknak adott interjújukban beszéltek arról, hogyan élik meg, hogy vidéken, ahol nincs kábeltévé, gyakorlatilag az RTL Híradó az egyetlen opció, ha nem a propagandára kíváncsi a néző. Mivel mindketten dolgoztak korábban a köztelevíziónál, elmondták azt is, miként látják az azóta lezajlott változásokat.

HIRDETÉS

Elmesélték, hogyan néz ki egy napjuk, mennyire tudnak támaszkodni egymásra felvétel közben, és hiányzik-e nekik a stúdión kívüli világ. Kiderül, milyen emlékezetes pillanatokat őriznek az elmúlt huszonkét évből, vagy hazaviszik-e a munkát.

A teljes interjút a két híradóssal elolvashatják a Magyar Hang február 14-én megjelent 2020/7. számában.

Hetilapunkat megvásárolhatja az újságárusoknál, valamint elektronikus formában a Digitalstandon! És hogy mit talál még a 2020/7. számban? Itt megnézheti!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Lukács Csaba
Lukács Csaba
A Magyar Hang lapigazgatója és világjáró riportere.

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,554lájkolóTetszik
3,047követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A NER közepén állva – Magyar Hang-ajánló

Interjú Udvaros Dorottyával, kádári módszerekkel megosztott magyar közösségek és az Edda, ózdi és sályi riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Legyetek Mitt Romney-k!

Jól tettük, hogy a párthűség helyett a lelkiismeretünkre hallgattunk. Jól tettük, amikor nem engedtünk a szirénhangoknak.