HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Nem győzi ism...

Nem győzi ismételni az M1 az Orbán évértékelőt

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Miután vasárnap délután 3-tól a nézők megtekinthették Orbán Viktor teljes évértékelő beszédét élőben, először 18.20-tól ismételte meg azt teljes egészében az M1 – írja 444.hu. Alig valamivel több mint két óra múlva  20.40-kor Németh Balázs műsorvezető újabb ismétlést jelentett be a következő szavakkal: „Jön tehát a teljes beszéd”. És valóban, hamarosan jött is, azok számára, akik még nem látták, vagy annyira tetszett nekik, hogy akár harmadszor is hajlandók voltak végignézni.

Ha pedig valaki a hét végén halaszthatatlan teendői miatt nem látta az egyórás beszédet, az hétfő reggel 8-tól ismét megtekinthette az egészet. Hogy a későn kelők se maradjanak szórakozás és magvas gondolatok nélkül, az M1 délelőtt 11 óra után ismét műsorára tűzte következő lejátszást.

A Hvg ezenfelül megjegyzi, hogy a Magyar Nemzet embléma alatt megjelenő, állami hirdetésekkel kitömött kormányzati napilap pedig mai számában négy teljes oldalon át közli a miniszterelnök beszédét.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,975lájkolóTetszik
3,648követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Belefáradt: Szűcs Tamás lemond a PDSZ éléről

Az érdekképviseleti vezető azt írta, a rengeteg munka felőröli azokat, akik tenni akarnak, akik munkájukat, energiájukat ölik abba az ügybe, amiben hisznek.