HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Nem várt hely...

Nem várt helyről kapott anyagi támogatást Márki-Zay Péter

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

Hódmezővásárhely polgármestere a Facebook oldalán tette közzé, hogy egy minden bizonnyal kormánypárti támogatótól is érkezett a tavalyi kampánya célja támogatás, nem is akármekkora összegben.

Most készítette el Márki-Zay Péter a kampányszámla-elszámolását, melynek részleteit a Facebook oldalán hozta nyilvánosságra. A beszámoló a 2018. márciustól 2019. december 31-ig tartó időszakot öleli fel, ebben az intervallumban összesen 26 milliót forint adományt kapott kampánycélokra a megyei jogú város polgármestere, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke.

HIRDETÉS

Egy meglehetősen furcsa kampányadományról is beszámolt Márki-Zay, ugyanis kapott egy 1, azaz egy forintos utalást is, ahogy ő mondja „egy fideszes ajándékot”, azzal a közleménnyel, hogy „Ebből buktasd a kormányt”. A nagylelkű felajánló vélhetőleg nem örül neki, hogy adománya végeredményben hasznosult, Márki-Zay Péter ősszel ugyanis nagy fölénnyel megnyerte a hódmezővásárhelyi polgármester-választást, és a közgyűlésben is többségbe kerültek a Fidesz ellenében induló, általa támogatott képviselőjelöltek.

A polgármester kampányelszámolását itt tudja böngészni: https://azertavizazur.hu/kampanyszamla-elszamolas-2018-2019/

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

HIRDETÉS
Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

35,992lájkolóTetszik
3,182követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nagyon súlyos és hosszú válság jön” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Róna Péterrel, Döbrentey Ildikóval és Levente Péterrel. Együtt kell élnünk a fenyegetéssel? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Eltörlik a diplomához szükséges nyelvvizsga-kötelezettséget

Nagyjából 60 ezer idén végző hallgató esetén könnyíti meg ez a diplomaszerzés feltételeit.

Home office