HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Nem várt hely...

Nem várt helyről kapott anyagi támogatást Márki-Zay Péter

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Hódmezővásárhely polgármestere a Facebook oldalán tette közzé, hogy egy minden bizonnyal kormánypárti támogatótól is érkezett a tavalyi kampánya célja támogatás, nem is akármekkora összegben.

Most készítette el Márki-Zay Péter a kampányszámla-elszámolását, melynek részleteit a Facebook oldalán hozta nyilvánosságra. A beszámoló a 2018. márciustól 2019. december 31-ig tartó időszakot öleli fel, ebben az intervallumban összesen 26 milliót forint adományt kapott kampánycélokra a megyei jogú város polgármestere, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke.

Egy meglehetősen furcsa kampányadományról is beszámolt Márki-Zay, ugyanis kapott egy 1, azaz egy forintos utalást is, ahogy ő mondja „egy fideszes ajándékot”, azzal a közleménnyel, hogy „Ebből buktasd a kormányt”. A nagylelkű felajánló vélhetőleg nem örül neki, hogy adománya végeredményben hasznosult, Márki-Zay Péter ősszel ugyanis nagy fölénnyel megnyerte a hódmezővásárhelyi polgármester-választást, és a közgyűlésben is többségbe kerültek a Fidesz ellenében induló, általa támogatott képviselőjelöltek.

A polgármester kampányelszámolását itt tudja böngészni: https://azertavizazur.hu/kampanyszamla-elszamolas-2018-2019/

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,977lájkolóTetszik
3,651követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Szülői Hang: Sok a kifogás az iskolaérettségi törvény ellen

A bíróságok nem vizsgálták érdemben a panaszokat, és a korábbi szakvélemények ellenére is iskolába kerülhetnek gyerekek.