HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Csoport szerv...

Csoport szerveződik a nemzeti konzultáció meghekkelésére

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

„Meghekkelnék” egy Facebook-csoport tagjai a magyar kormány által meghirdetett nemzeti konzultációt. Az ismeretlen kezdeményezők azt javasolják, hogy minden olyan szavazó, aki kormányváltást szeretne, a kérdőívet kitöltetlenül küldje vissza. Ám ne a Fidesznek, hanem valamelyik ellenzéki pártnak juttassák vissza. A kérdőíveket az ellenzéki pártoknak kellene összegyűjteniük, szerintük ezzel lehetne demonstrálni, hogy azok vannak többségben, akik változást szeretnének.

A csoport leírása helyenként furcsa megfogalmazásokat és pontatlanságot is tartalmaz. A nemzeti konzultációs kérdőíveket ugyanis nem a Fidesznek, hanem a kormánynak kell visszaküldeni. Annak visszajuttatása pedig csak arra a címre ingyenes, amely azon szerepel. Ezzel együtt is a csoporthoz már 13 ezer 378-an csatlakoztak.

HIRDETÉS

Az újabb nemzeti konzultációt a Fidesz-KDNP balatonfüredi zárt frakcióülésén jelentette be a képviselőknek Orbán Viktor miniszterelnök. A témák között a börtönkártérítések, a gyöngyöspatai szegregáltan oktatott cigányoknak megítélt kártérítés ügyei is szerepelnek. Az előző héten a Kormányinfón pedig azt közölte Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, hogy öszesen kilenc kérdés lesz a kérdőíven, ám hogy pontosan mit kérdeznek majd, azt egyelőre nem jelentették be. A konzultációs íveket várhatóan márciusban kell majd visszaküldeni a kormánynak.

🤬 #HACKELJÜK# meg a FIDESZ NEMZETI KONZULTÁCIÓJÁT❗

meg kellene tényleg “hekkelni” a fidess következő nemzeti konzultációs(INZULTÁCIÓS🤣) programját❓❗ AZ ÖTLET AZ LENNE…❗☝️ ….hogy minden olyan szavazó,aki kormányváltást szeretne már…

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

35,992lájkolóTetszik
3,182követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nagyon súlyos és hosszú válság jön” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Róna Péterrel, Döbrentey Ildikóval és Levente Péterrel. Együtt kell élnünk a fenyegetéssel? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek