HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Stefka István...

Stefka István: A Google befolyásolta az őszi önkormányzati választásokat

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Részletek ITT. Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

Stefka István is felszólalt a Pesti Srácok című online kormánykiadványnak a Google ellen szervezett tüntetésén. A demonstrációt azért szervezte a kormánybarát lap, mert egy pedofil videó feltöltését követően a Google által tulajdonolt YouTube letiltotta a Pesti Srácok csatornáját. Ezt a kormánybarát lap a „kibersztálinizmus” megnyilvánulásának minősítette.

A Google-t következetesen „Guglu”-nak nevező Stefka beszéde végén kifejtette azon álláspontját, hogy a keresőóriás már a 2019-es őszi önkormányzati választásokat is befolyásolta. „Maradjunk együtt és támogassuk magunkat” – fejezte be a beszédét „az Öreg” néven is publikáló újságíró.

HIRDETÉS

A tüntetésen több felszólaló is abbéli aggályát fejezte ki, hogy a 2022-es választásokat várhatóan befolyásolni fogja a Facebook és Google.

Ezen felül is tarkította több furcsa fellépés a rendezvényt. Varga Miklós énekes például előadta örök klasszikusát, az „Európa” című dalt, ám annak a végén az instrumentális részt arra használta fel, hogy Brüsszel és az EU ellen intézzen kirohanást. Jeszenszky Zsolt fideszes lemezlovas pedig csupán azért ment fel úgy másfél percre a színpadra, hogy kabátját széthúzva megmutassa legújabb pólóját. Vincze Emília, aki az este moderátora volt Szarvas Szilveszter újságírót „Szívtipró Szarvas Szilveszterként” mutatta be és hívta a színpadra.

Szerettük volna olvasónkkal is megosztani az élményt, és linkelni a tüntetés videóját, ám mivel a kormánypárti lap azt értelemszerűen nem a Youtube-on, hanem egy ittott.tv-s platformon közvetítette, ráadásul linerális adásként, ezért sajnos nem tudjuk megosztani önökkel. Ahogy ez a mai napon is kiderült, a Pesti Srácok meglehetősen rossz véleménnyel van a Youtube-ról, és tulajdonosáról, a Google-ról, ám valamiért mégsem tudják, vagy akarják elengedni ezt a rossz házasságot. Kétszeri letiltásuk után múlt vasárnap harmadszorra is csatornát indítottak a Youtube felületén, igaz ezúttal már nem Pesti Srácok, hanem csak Pesti TV néven.

HIRDETÉS
A Jövő TV helyszíni riportját itt tudja megtekinteni.
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

35,221lájkolóTetszik
3,150követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Muszáj talpra állnunk – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács András Péterrel és Kónya Imrével. Digitális oktatás a zsákfalvakban. Hogy lapítják máshol a görbét? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek