HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld A Jobbik párt...

A Jobbik pártalapítványát is lefejezte Jakab Péter

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Részletek ITT. Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

Lemondásra kényszerült a Jobbik pártalapítványának kuratóriuma, így Szabó Gábor kuratóriumi elnök is – értesült több forrásból a Népszava.

Jakab Péter elnök folytatja a Jobbikban a személycseréket – írta meg pénteken este a szociáldemokrata napilap. A Népszava információja szerint ezúttal a pártalapítvány, a Jobbik Magyarországért Alapítvány van soron. „A pártelnökség leváltotta a kuratóriumot: Szabó Gábort, a kuratórium vezetőjét, valamint Gyüre Csaba, Farkas Gergely és Stummer János parlamenti képviselőt.” A tisztújítás előtt mindannyian az új elnök, Jakab Péter belső ellenzékének számítottak. Formailag ez úgy történt, hogy a kuratórium tagjai – nem saját elhatározásukból – felajánlották lemondásukat – jegyzi meg a lap.

HIRDETÉS

A pártalapítvány ügyében Szabó nem nyilatkozott a Népszavának, Farkast és Stummert is sikertelenül keresték. Gyüre csak annyit mondott: „az új elnökség új embereket akar”.

A napilap megkérdezte Jakab Pétert is az ügyről, aki azt közölte velük: „A Jobbik újonnan megválasztott elnöksége azt a határozott álláspontot képviseli, hogy a pártunknak személyi- és szervezeti megújulásra van szüksége annak érdekében, hogy 2022-ben a kormányváltás vezető ereje lehessen. Minden változás és változtatás ezt a célt szolgálja.”

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

HIRDETÉS
Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

35,245lájkolóTetszik
3,151követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Muszáj talpra állnunk – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács András Péterrel és Kónya Imrével. Digitális oktatás a zsákfalvakban. Hogy lapítják máshol a görbét? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek