HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Dobrev Klára:...

Dobrev Klára: A DK egy vonzó politikai közösség

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Részletek ITT. Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

A DK EP-képviselője, Dobrev Klára volt az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendége péntek este, aki úgy látja, hogy a DK egy vonzó politikai közösség- az elmúlt hónapokban jöttek át Momentumtól, a Liberálisoktól, de párton kívüliek is, például Dávid Ferenc vagy akár Kálmán Olga.

Az EP-képviselő szerint ez nem egy személyeknek szóló döntés, hanem egyszerűen látszik, hogy a DK körül pezseg a politikai levegő, amit ő egyértelműen sikerként könyvel el.

HIRDETÉS

Hangsúlyozta, hogy nagyon örül a DK erősödésének, de az a legfőbb a feladatuk, hogy 2022-ben leváltsák a Fideszt, amire jelen állás szerint egy párt önmagában nem képes. Ez egy olyan erős politikai parancs, aminek minden pártnak engedelmeskedni kell – mondta Dobrev Klára az atv.hu beszámolója szerint.

A DK-hoz igazolt két MSZP-s polgármester

Az Egyenes Beszéd vendége Dobrev Klára EP-képviselő, DK.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

35,453lájkolóTetszik
3,158követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Muszáj talpra állnunk – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács András Péterrel és Kónya Imrével. Digitális oktatás a zsákfalvakban. Hogy lapítják máshol a görbét? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Ausztriában is vannak viták a személyes adatok kiadásáról

Kötelező lesz az üzletekben a maszk viselése, a mobiltelefonok adatainak követése is felvetődött nyugati szomszédunknál, ahol a környező országok közül a legsúlyosabb a járványhelyzet.

Hazudik a Századvég