HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Törli magát a...

Törli magát a Facebookról Hodász atya

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

Rövid Facebook-közleményben jelentette be Hodász András Angyalföldön szolgáló plébános, hogy 48 órán belül törli fiókját a közösségi oldalon, ami egyúttal azt is jelenti: a Papifrankó Facebook-oldal is véget ér.

A lapunknak korábban interjút adó atya jelezte, többet nem lesz elérhető – az Instagram- és Youtube-profiljai azonban még maradnak. Közleményében egyúttal azt is hozzátette: erre a félévre nem tud vállalni újabb felkéréseket, és a médiában való jelenlétét a tavalyi évhez hasonlóan ismét határozatlan ideig szünetelteti.

HIRDETÉS

Security Check Required

null

Tisztelet Hodász Andrásnak | Magyar Hang

Merészelte az igazi krisztusi tanítást hangosan kimondani – a felheccelt „fehér, keresztény, heteró” népeknek. Nem is bocsátották meg neki.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

35,992lájkolóTetszik
3,182követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nagyon súlyos és hosszú válság jön” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Róna Péterrel, Döbrentey Ildikóval és Levente Péterrel. Együtt kell élnünk a fenyegetéssel? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Eltörlik a diplomához szükséges nyelvvizsga-kötelezettséget

Nagyjából 60 ezer idén végző hallgató esetén könnyíti meg ez a diplomaszerzés feltételeit.

Home office