A fideszes jelölt nyert Harsányban

A fideszes jelölt nyert Harsányban

Bihari Lajosné, Harsány új polgármestere Tállai Andrással, a parlamenti államtitkárával (Forrás: Tállai András Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Bihari Lajosnét, a kormánypártok jelöltjét választották meg Harsány új polgármesterévé vasárnap - mondta a voksok összeszámlálását követően Kántor János, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kistelepülés jegyzője.

Az időközi választást azért írták ki, mert Szabó Gergelyt (Fidesz-KDNP), Harsány eddigi polgármesterét a megyei közgyűlés alelnökévé választották, ezért lemondott posztjáról.

A polgármesterségért hárman indultak. Bihari Lajosné (Fidesz-KDNP) 531 szavazatot kapott, Szekeres Norbertre (független) 195-en, míg Kiss Csabára (független) 38-an voksoltak. A választási névjegyzékben 1633 harsányi lakos szerepelt, közülük 773-an adták le szavazatukat, amelyekből kilenc érvénytelen volt. (MTI)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1438580272978316&set=pcb.1438580542978289&type=3&theater