HIRDETÉS
HIRDETÉS

Óriásplakátokon üzennek a pont két éve megválasztott Márki-Zaynak

Szerző: | 2020. február 25., 13:55 | Belföld

Márki-Zay Péter (Fotó: Halász Nóra/Magyar Hang)

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Márki-Zay Pétert bíráló óriásplakátok jelentek meg Hódmezővásárhely utcáin kedd reggelre – írta a Hódpress helyi portál. Február 25-én van a kétéves évfordulója, hogy az időközi választáson nyert és ő lett a város polgármestere, erről emlékezett meg a kormánypárti Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület.

„Köszönjük Péter! Azt, hogy üres a város kasszája!” „Köszönjük Péter! Azt, hogy eljátszottad Almási István örökségét!” és „Most jobb?” – ezek az üzenetek fogadták reggel a város lakóit.

Az egyesület elnöke Ádók János, aki januárban a Csongrád Megyei Közgyűlés társadalmi megbízatású Fideszes alelnöke lett. Az ő neve szerepel is a plakátokon. Mint arra a Hódpress emlékeztet, az egyesület különböző idézetekkel tavaly is óriásplakátokat helyezett ki városszerte, amelyeken Márki-Zay Péter, Soros György, Judith Sargentini, Guy Verhofstadt, vagy menekültek voltak láthatók.

Az évfordulóról a városvezető is megemlékezett Facebook-oldalán, Ma két éve szabadítottuk fel Vásárhelyt címmel, felsorolva az elmúlt időszak eredményeit.

Security Check Required

Címkék: Hódmezővásárhely, Márki-Zay Péter, plakátkampány


HIRDETÉS
Kis Magyarország Dubajban

Kis Magyarország Dubajban

Sorra módosítja a koronavírus-járvány miatt a jövő évre halasztott dubaji világkiállítás magyar pavilonjára vonatkozó szerződéseit a megvalósításért felelős Expo 2020 Nonprofit Kft.

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest