HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Óriásplakátok...

Óriásplakátokon üzennek a pont két éve megválasztott Márki-Zaynak

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Márki-Zay Pétert bíráló óriásplakátok jelentek meg Hódmezővásárhely utcáin kedd reggelre – írta a Hódpress helyi portál. Február 25-én van a kétéves évfordulója, hogy az időközi választáson nyert és ő lett a város polgármestere, erről emlékezett meg a kormánypárti Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület.

„Köszönjük Péter! Azt, hogy üres a város kasszája!” „Köszönjük Péter! Azt, hogy eljátszottad Almási István örökségét!” és „Most jobb?” – ezek az üzenetek fogadták reggel a város lakóit.

Az egyesület elnöke Ádók János, aki januárban a Csongrád Megyei Közgyűlés társadalmi megbízatású Fideszes alelnöke lett. Az ő neve szerepel is a plakátokon. Mint arra a Hódpress emlékeztet, az egyesület különböző idézetekkel tavaly is óriásplakátokat helyezett ki városszerte, amelyeken Márki-Zay Péter, Soros György, Judith Sargentini, Guy Verhofstadt, vagy menekültek voltak láthatók.

Az évfordulóról a városvezető is megemlékezett Facebook-oldalán, Ma két éve szabadítottuk fel Vásárhelyt címmel, felsorolva az elmúlt időszak eredményeit.

HIRDETÉS
Security Check Required
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,646lájkolóTetszik
3,464követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek