HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Rettenetes mé...

Rettenetes mészárlást végeztek Gyönk határában, feldarabolt állati tetemek hevertek a főút mellett

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Legalább 10 szarvas levágott feje és maradványai láthatók a közút közelében Gyönk határában a Miszla felé vezető útnál, február 22-én, szombat éjjel – olvasható egy hétfői Facebook-posztban. A bejegyzésben fényképek is láthatók, amiket csak erős idegzetű olvasóink nézzenek meg.

A poszt szerzője hozzáteszi, el nem ásott vaddisznózsiger is található, ami különösen érdekes a sertéspestis veszélye miatt. „De mindezt felülmúlja az a döbbenetes látvány, amit magzati korban lévő szarvasborjú tetemek látványa okoz, mivel azok is megtalálhatók a helyszínen, azaz vemhes (gím)szarvas tehenek vadászata is történt.”

Egy másik bejegyzés szerint a tetemek később eltűntek, csak a vérfoltok és a szag maradt utánuk. A helyszínt keréknyomok szabdalták, tábortűz maradéka parázslott, és eldobált sörösüvegek hevertek szerteszét.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,743lájkolóTetszik
3,486követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Néha inkább befogtam a számat” – Magyar Hang-ajánló

Trianon 100, interjú Gerendai Károllyal, vendégmunkások Balástyán. Keresse a Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek