HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Ferenc pápa g...

Ferenc pápa gyengélkedik

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

Lemondta a lateráni bazilikába tervezett találkozóját a pápa, mert kissé gyengélkedik. Ezért inkább a Szent Márta-ház közelében marad, a többi programja a tervezettek szerint alakul.

Újságírói kérdésekre válaszolva Matteo Bruni, a szentszéki sajtóterem igazgatója elmondta: Csütörtök délelőtt a Szentatya nem ment el a Lateránba a bűnbánati liturgiára a római papsággal – számolt be róla Facebook-oldalán a Vatican News. Mivel enyhén gyengélkedik, inkább a Szent Márta-ház közelében marad. A többi programja nem változik – nyilatkozta a szóvivő.

HIRDETÉS

Ennek megfelelően a pápa a csütörtök reggeli szentmisét a Szent Márta-ház kápolnájában mutatta be. Ezt követően fogadta a Globális Katolikus Klímamozgalom tagjait. Ez a szervezet – fogalmaz a vatikáni hírügynökség – együttműködik az egyházzal „közös otthonunk nagyobb védelmében, a Laudato si’ – kezdetű enciklika értékei nyomán”.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

35,992lájkolóTetszik
3,182követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nagyon súlyos és hosszú válság jön” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Róna Péterrel, Döbrentey Ildikóval és Levente Péterrel. Együtt kell élnünk a fenyegetéssel? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek