Kilép a Fideszből, de nem adja vissza mandátumát a rendőröket szidalmazó képviselő

Kilép a Fideszből, de nem adja vissza mandátumát a rendőröket szidalmazó képviselő

Szondáztató rendőr (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A mai testületi ülésen az ittas vezetésen ért balatonalmádi képviselő bejelentette, hogy kilép pártjából, de folytatja a megkezdett munkát függetlenként – írja a Veszpresszó.hu.

Amint arról tegnap már beszámoltunk, a Veszpresszó.hu híre szerint Balatonalmádi egyik fideszes önkormányzati képviselője fennakadt egy közúti ellenőrzésen. A rendőrök alkoholt találtak a sofőr szervezetében, emiatt bevonták a jogosítványát.

A Magyar Hang kérdésére a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság közölte, a járművezetőt további mintavétel céljából a járőrök előállították a rendőrkapitányságra.

A portál szerint a képviselő ellen ittas vezetés és becsületsértés miatt is eljárás indult, mert a férfi az eljárás során szidalmazta a rendőröket.

A Fidesznek és az ellenzéknek is 4-4 képviselője volt Balatonalmádiban. Lemondás estén a listán következő jelölt vált volna automatikusan képviselővé, aki az Aranyhíd Polgári Egyesület tagja.