HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Rohamosan jav...

Rohamosan javul a kis Zente állapota

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

„Talán emlékeztek, meséltem korábban arról, hogy október 2. óta vagyunk/voltunk karanténban. Egyszer már abba is tudta hagyni Zente a szteroidot, de 8 nap után ismét kapnia kellett további 35 napon át. Babonából akkor és most sem posztoltam, hogy leállhattunk. Akkor nem jött be. Most viszont IGEN!” – írja az nlc.hu Tóth Krisztinának, a kis Zente édesanyjának Facebook-bejegyzésére hivatkozva.

Már 2 hete leálltak a szteroid adagolásával, és a vérvétel végre megerősítette, hogy ez így is marad. Ezzel a szigorú karantén is véget ért, és bár zsúfolt helyekre egyelőre még nem mennek a kisfiúval, egy kis játszótér a kis barátokkal szép időben már belefér.

HIRDETÉS

Ismert, hogy az SMA-beteg kisfiú gyógykezelésére 700 millió forint gyűlt össze közadakozásból, majd egy, Európában még nem is engedélyezett amerikai gyógyszerrel kezelték.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

35,992lájkolóTetszik
3,182követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nagyon súlyos és hosszú válság jön” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Róna Péterrel, Döbrentey Ildikóval és Levente Péterrel. Együtt kell élnünk a fenyegetéssel? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Eltörlik a diplomához szükséges nyelvvizsga-kötelezettséget

Nagyjából 60 ezer idén végző hallgató esetén könnyíti meg ez a diplomaszerzés feltételeit.

Home office