Babák Mihály: Nem rakom a számba, ez nőnek jobban áll

Babák Mihály: Nem rakom a számba, ez nőnek jobban áll

Szarvas, 2019. június 14. Babák Mihály, Szarvas polgármestere beszél a Szarvasi Vízi Színház évadnyitó elõadása elõtt 2019. június 14-én. MTI/Rosta Tibor

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szexista beszólással oktatta ki a jegyzőt Szarvas fideszes polgármestere a múlt heti képviselőtestületi-ülésen - írta a 444.hu.

Az Ellenvélemény Szarvas nevű Facebook-oldalon közölt videórészlet szerint a mikrofonhasználat, és a hangerő témáján húzta fel magát Babák Mihály.

"Maga engem nem hall?! Hát, ne haragudjon meg, de nem rakom a számba. Ez nőnek jobban áll, mint nekem, úgyhogy nem csinálom" - jelentette ki Babák.

Attila Szűcs

Saját frappánsnak hitt poénja annyira bejött a polgármesternek, hogy elsütötte még egyszer: "azt maga csinálja, az nem az én asztalom."

Aztán még adott egy jó tanácsot a nőnek, aki nem hallja őt jól: „Erzsike, akkor lehet fülorvoshoz kell menni, nem tudom.” Ezen is jót mulatott több képviselővel együtt.