HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Orbán Viktor ...

Orbán Viktor szerint ki kell mondani, a koronavírus eléri Magyarországot

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Most ugyan a koronavírus minden figyelmet magához vonz, de a történelmi kihívás továbbra is a migráció. Történelmi trend a felfelé áramlás délről, és mi ennek az útjában vagyunk – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádióban.

A törökországi hírekkel kapcsolatban kifejtette, a migránstömegek inváziója hullámszerű, ismét számítani kell migránshullámra, és tömeges támadásra a magyar határkerítésnél, és meg kell védeni a magyar határt. Szerinte a fő kérdés, hogy a délről való áramlást, hol sikerül megállítani.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Orbán Viktor a koronavírusról azt mondta, hogy kialakult egy európai gócpont Észak-Olaszországban, és a szomszédos országokban is megjelent a vírus. – Ezért ki kell mondani, hogy a vírus megjelenik Magyarországon is, az utóbbi lehetőségre készülünk – közölte a kormányfő.

Hangsúlyozta, senki ne menjen fertőzött országba, és iskoláscsoportok se menjenek oda. Orbán Viktor hozzátette, a magyar szakembergárda nemzetközileg is kimagasló tudással rendelkezik.

HIRDETÉS

A nemzeti konzultáció kapcsán kijelentette, annak célja, hogy bizonyos kérdések eldöntésébe az emberek bele tudjanak szólni. Szerinte egy nemzeti konzultáció megerősítheti a kormányt, hogy jól tudjon kiállni a véleménye mellett a nemzetközi porondon is. A börtönbiznisz és a gyöngyöspatai szegregációs ítélet, valamint a bírósági ítéletekről kérjük ki az emberek véleményét – mondta a kormányfő.

Egy dolog biztos, hogy a börtön arra való, hogy valaki letöltse a büntetését, és nem lehetnek olyan viszonyok a börtönökben, mint otthon.

Orbán Viktor arról is beszélt, hogy nekünk nem az ellenzék a fő politikai ellenfelünk, hanem Soros György és világa. Úgy vélte, hogy a magyar ellenzék összenőtt ezzel a birodalommal, amely egy jól szervezett, civil ruhában lévő, de katonai logika alapján működő szervezet. A céljuk, hogy ki akarják fosztani az országot – tette hozzá.

HIRDETÉS

A klímavédelemről azt mondta Orbán Viktor, hogy cselekedni kell, és ezért jött létre a nyolcpontos klímavédelmi akcióterv.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,945lájkolóTetszik
3,637követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Inkább a sírba vinném a titkomat – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Patríciával és Szikora Róberttel. Legyen-e alapjövedelem? Következménye lett leleplező cikksorozatunknak. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek