HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Valódi kérdés...

Valódi kérdések, valódi válaszok – Itt az igazi nemzeti konzultáció!

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

Bár a kormányzat az elmúlt években bőven ellátott minket, magyar állampolgárokat kérdőívekkel, mégis maradhatott bennünk hiányérzet. Hiányolhattuk például a valódi problémafelvetéseket, valódi kérdéseket – ha már mindenképpen ilyen módon akar kommunikálni velünk a hatalom. Mi most valódi nemzeti konzultációt indítunk valódi, a társadalmat leginkább érintő, sújtó ügyekkel.

A nemzeti konzultációk nagyon, nagyon sokba kerültek, ez a mostani, amit mi kínálunk, egyetlen adófizetői forintot sem emészt fel, minden bizonnyal mégis több haszna lesz.

HIRDETÉS

Okkal gondolhatjuk, hogy a kormányzat által kezdeményezett konzultációk valódi célja nem más, mint az Orbán Viktort és rendszerét támogatók táborának lelkesítése, a manipulálás és az adathalászat. Konzultációnkkal éppen ezekre az anomáliákra igyekszünk felhívni a figyelmet, miközben érdemi válaszokat gyűjtünk valóban fontos kérdésekről.

A kérdéssort a Magyar Hang munkatársai felkért civil közéleti személyiségek közreműködésével állították össze, pártpolitikai befolyástól mentesen. Adatokat nem gyűjtünk, az íveket anonim módon is visszaküldhetik a szerkesztőség címére, vagy leadhatják ugyanitt hétköznapokon 9 és 20 óra között (1094 Budapest, Balázs Béla utca 15-21.). Az íveket elküldhetik (fotózva vagy szkennelve) emailen is a [email protected] címre. (Az így érkezett íveket mentjük, magukat az elektronikus úton érkezett leveleket azonban bizalmasan kezeljük, harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk át, semmilyen más célra nem használjuk fel és a konzultáció végeztével, legkésőbb március 13-án töröljük.)

A beérkezett válaszokat összesítjük és lapunkban közöljük. A kitöltött anonim ívek bárki számára megtekinthetők, ellenőrizhetők lesznek.

HIRDETÉS

Keresse az igazi nemzeti konzultációt a február 28-án, pénteken megjelenő Magyar Hangban!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

35,992lájkolóTetszik
3,182követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nagyon súlyos és hosszú válság jön” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Róna Péterrel, Döbrentey Ildikóval és Levente Péterrel. Együtt kell élnünk a fenyegetéssel? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Eltörlik a diplomához szükséges nyelvvizsga-kötelezettséget

Nagyjából 60 ezer idén végző hallgató esetén könnyíti meg ez a diplomaszerzés feltételeit.

Home office