HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Botrány a DK ...

Botrány a DK kongresszusán – Videóval

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Néhány fiatal bejutott a Demokratikus Koalíció mai tisztújító kongresszusának helyszínt adó rendezvényközpontba, ahol egy transzparenssel megzavarták a DK összejövetelét.

Az akció közben harsogott jelszavakból arra következtethetünk, hogy a 2006-os rendőrterrorral, és az abban vállalt szerepével kívánták szembesíteni Gyurcsány Ferencet. Erre utal a transzparensükre felírt „Szabadság” szó is. (2006. október 23-án a tüntetők az installációként kihelyezett életnagyságú „Szabadság” feliratból építettek barikádot – a szerk.)

– A biztonsági őrök és a demonstrálók között dulakodás is kialakult. A rendzavarókat végül eltávolították a rendezvény helyszínéről – tudósított a Hír Tv.

Lapunk úgy tudja, a Gyurcsány Ferenc ellen demonstrálók az Identitás Generáció nevű szélsőjobboldali ifjúsági szervezethez tartoznak.

HIRDETÉS

A Hír Tv felvételeit az incidensről itt tudja megnézni:

Megzavarták a DK kongresszusát

Nincs az új koronavírussal fertőzött beteg a visegrádi államokban – emelte ki az emberi erőforrások minisztere a Kossuth Rádióban. Felfüggeszti a kormány a menekültek befogadását a tranzitzónákba, a már ott tartózkodók érdekében – jelentette be Bakondi György. Az illegális migránsok zöme Iránból vagy Iránon keresztül érkezik és fennáll a veszélye, hogy hordozzák a koronavírust.

Gyurcsány: csak összefogással sikerülhet Orbán megbuktatása | Magyar Hang

Az ellenzék vezető ereje nem egyik vagy másik párt, hanem egy közös szándék, a közös akarat, hogy Magyarország újra köztársaság, Magyarország újra demokrácia legyen – mondta Gyurcsány Ferenc a Demokratikus Koalíció X. tisztújító kongresszusán. A volt miniszterelnök, a DK elnöke szerint története legsikeresebb évén van túl a párt, a tavalyi önkormányzati választások alkalmával megerősítették vidéki jelenlétüket.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,592lájkolóTetszik
3,460követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Az orvosi kamara azt várja Kásleréktől, hogy vállalják döntéseik következményeit

A teljes orvostársadalom nevében visszautasítják a miniszter nyilatkozatát, melyben az orvosokra hárította az ágyak felszabadításáról hozott utasításának következményeit.