HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Gyurcsány mos...

Gyurcsány most olyan, „mint amikor Bayer Zsolt a rasszizmus ellen szervez tüntetést”

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Miután a Demokratikus Koalíció elnöke ismét kiállt a teljes ellenzéki összefogás mellett, nem kimondottan baráti üzenetet kapott, mégpedig Ungár Pétertől, az LMP parlamenti képviselőjétől.

– Én csak azt szeretném üzenni Gyurcsány Ferencnek, hogy ellenzéki együttműködésről és összefogásról beszélni úgy, hogy közben a volt miniszterelnök láthatóan egyenként próbál levadászni mindenkit az ellenzéki térfélen (de leginkább a saját volt pártját, amiről ugye egy rossz szót se fog soha mondani), az körülbelül olyan, mint amikor Bayer Zsolt a rasszizmus ellen szervez tüntetést – írta Facebook oldalán a politikus. Azt tette még hozzá, hogy ez „elég hiteltelen”.

Ungár Péter arra utalhatott, hogy komoly indulatokat váltott ki, amikor kiderült, az MSZP két fővárosi polgármestere – Kiss László és Szaniszló Sándor – otthagyja a szocialistákat és átül a Demokratikus Koalícióba (DK). Emlékezetes, Tóth Bertalan MSZP-elnök „örömlányos mentalitásról” beszélt, és arról, hogy senki sem tekintheti őket lábtörlőnek. Ő is üzent akkor Gyurcsány Ferencnek azzal, hogy „politikai hibát követ el, aki kifejezetten az MSZP kifosztására építi személyzeti politikáját és konfliktust generál az ellenzéki oldalon”.

Nemcsak a két szocialista politikus volt, aki otthagyta korábbi pártját a DK miatt, így tett például nemrég a Momentum győri elnöke is.

HIRDETÉS

Security Check Required

null

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,732lájkolóTetszik
3,480követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Néha inkább befogtam a számat” – Magyar Hang-ajánló

Trianon 100, interjú Gerendai Károllyal, vendégmunkások Balástyán. Keresse a Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek