HIRDETÉS
HIRDETÉS

Újabb rekord az NB I.-ben: 182-en voltak a 11 ezres stadionban

Szerző: | 2020. március 01., 15:38 | Belföld

Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke Felcsúton, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémián 2018. október 27-én. A NOB elnöke a Budapesten zajló birkózó-világbajnokság eseményeire érkezett Magyarországra (Fotó: MTI/Puskás Akadémia)

HIRDETÉS
HIRDETÉS

A 444 fociblogja írta meg, hogy mindössze 182 személy érdeklődését keltette fel az Újpest és a Felcsút párbaja az OTP Bank-ligának nevezett NB I.-ben szombaton.

Az újpesti pálya balesetveszélyessége miatt a csúcsrangadót Zalaegerszegen rendezték meg. A zalaegerszegi ZTE stadion befogadóképessége 11 200 fős. A felcsúti csapatot a beszámoló szerint 15–20 fős kemény mag buzdította, így nem csoda, hogy meg is nyerték a mérkőzést, mégpedig 2-3-ra.

A Puskás Akadémia néven vitézkedő Felcsút jelenleg a 4., míg az Újpest FC néven játszó Újpest a 8. a bajnokságban. A bajnokságot a Ferencvárosi TC néven szereplő Fradi vezeti.

Felcsút: hogy kerülnek a milliárdok a jobb zsebből a bal zsebbe | Magyar Hang

Most derült ki igazán, mi is lehet az egyik nagy üzlet a társaságiadó-kedvezményben (tao), legalábbis a Puskás Akadémia és maga Mészáros Lőrinc számára. Ugyanis az Átlátszó féléves huzavona után kiderítette, mely cégek támogatták a felcsúti csapatot az elmúlt három évben a taójukkal.

Címkék: Felcsút, NB1, Puskás Akadémia, stadion, Újpest FC, Zalaegerszeg


HIRDETÉS
Parittya

Parittya

Az oktondi erőfitogtatás nemcsak a hétköznapi muszklibajnokok sajátja. A nagy multinacionális vállalatoké is. Ők a gazdasági élet izompacsirtái. Sosem mutatkoznak pőre valójukban.

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest