HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Gyurcsány: Há...

Gyurcsány: Három komplett vidéki MSZP-szervezet átlépése van folyamatban a DK-ba

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Ha Dobrev Klára ezt ambicionálja, akkor Gyurcsány Ferenc támogatná, hogy legyen az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje – ezt a DK elnöke mondta az ATV Egyenes beszéd című műsorában hétfő este. A politikus szerint ugyanakkor ma még kevesebb az esélye annak, hogy Dobrev Klára lesz az ellenzék közös miniszterelnökjelöltje, mint hogy más lesz az a személy.

A volt kormányfő beszélt arról is, hogy ő volt a legjobban meglepve, amikor a III. és a XVIII. kerület MSZP-s polgármesterei közölték vele átlépési szándékukat a Demokratikus Koalícióba. – Nem vonható fal az ellenzéki pártok közé – jelentette ki.

Azt is hozzátette: három komplett vidéki MSZP-szervezet átlépése van folyamatban a DK-ba, és személyesen lassítja ezt a folyamatot, mert az MSZP nincs abban az állapotban, hogy fel tudná dolgozni ezt a veszteséget. „Nekünk az a jó, ha az MSZP talpon marad és erősödik” – tette hozzá a DK elnöke.

Nem a pártokhoz, hanem a választókhoz fordultunk az ellenzéki összefogás ügyében – így kommentálta Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke

A teljes összefogásra tett javaslatát kísérő ellenzéki elutasító reakciók kapcsán kifejtette, nem elfogadható, ha az ellenzék több listája verseng egymással 2022-ben.

Gyurcsány azt is elmondta, két évvel ezelőtt nagyon alacsony volt a DK támogatottsága a fiatalok körében, ezt a hátrányukat komoly munkával sikerült ledolgozniuk, így a támogatottságuk ma a fiatal választók körében megközelítőleg olyan, mint az országos átlag.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,671lájkolóTetszik
3,776követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Fogy a levegő – Magyar Hang-ajánló

Interjú Ascher Tamással és Tompa Andreával. Abszurd komédia karanténra és drága tesztekre. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek