HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Májusban indu...

Májusban indul Tiborcz István és Karácsony Gergely pere

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Megjött az idézés májusra a Tiborcz István által Karácsony Gergely ellen indított perben – írta Schiffer András Facebook-bejegyzésében.

A főpolgármestert képviselő jogász közölte: „Azon elmélkedem: feltéve, de meg nem engedve, hogy ha a bíróság megítéli az egymillió forintos sérelemdíjat, akkor a felperes jelentős összeget fog kapni mindenfajta munkavégzés nélkül.”

Az Index írta meg még tavaly júniusban, hogy Tiborcz István nem tartja magát közszereplőnek, ezért Orbán Vikor kormányfő veje pert indít Karácsony Gergely ellen, aki mint még zuglói polgármester beszélt arról, hogy Tiborcz-adót vezetne be.

Karácsony a félmilliárd forint értékű (főleg Fidesz-közeli) ingatlanokra vetett volna ki különadót, az ebből befolyt pénzt pedig bérlakások építésére és felújítására tervezte költeni.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,554lájkolóTetszik
3,763követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Más embernek ez a mócsing a torkán akadna” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Váncsa Istvánnal, Hegedűs D. Gézával és Kemenesi Gáborral. Riport a Fertő tóról, ahol betonozni tervez a NER. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek