HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Májusban indu...

Májusban indul Tiborcz István és Karácsony Gergely pere

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Megjött az idézés májusra a Tiborcz István által Karácsony Gergely ellen indított perben – írta Schiffer András Facebook-bejegyzésében.

A főpolgármestert képviselő jogász közölte: „Azon elmélkedem: feltéve, de meg nem engedve, hogy ha a bíróság megítéli az egymillió forintos sérelemdíjat, akkor a felperes jelentős összeget fog kapni mindenfajta munkavégzés nélkül.”

Az Index írta meg még tavaly júniusban, hogy Tiborcz István nem tartja magát közszereplőnek, ezért Orbán Vikor kormányfő veje pert indít Karácsony Gergely ellen, aki mint még zuglói polgármester beszélt arról, hogy Tiborcz-adót vezetne be.

Karácsony a félmilliárd forint értékű (főleg Fidesz-közeli) ingatlanokra vetett volna ki különadót, az ebből befolyt pénzt pedig bérlakások építésére és felújítására tervezte költeni.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,742lájkolóTetszik
3,487követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Néha inkább befogtam a számat” – Magyar Hang-ajánló

Trianon 100, interjú Gerendai Károllyal, vendégmunkások Balástyán. Keresse a Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek