HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Németh Szilár...

Németh Szilárd: Az illegális migráció és a koronavírus kéz a kézben járnak

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

A Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára hétfőn Hercegszántóra látogatott, ahol tájékozódott a határvédelem aktuális helyzetéről.

Németh Szilárd Facebook-on közzétett videoüzenetében osztotta meg tapasztalait.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Szerinte bebizonyosodott, hogy a kormány január 6-i, a határvédelem megerősítésére vonatkozó döntése helyes volt. Az elmúlt napok és hetek történései ugyanis azt mutatják, hogy a határra háruló nyomás fokozódni fog azután, hogy Törökország megnyitotta nyugati határait a migránsok előtt.

Az illegális migráció és a koronavírus kéz a kézben járnak

A másik oldalról azt látni – magyarázta a Fidesz alelnöke – , hogy Irán az egyik gócpontja a koronavírusnak, ugyanakkor az illegális migránsok jelentős része is épp innen indul útnak.

HIRDETÉS

– Az illegális migráció és a koronavírus kéz a kézben járnak – jelentette ki Németh Szilárd.

Hozzátette, a magyar honvédek a rendőrökkel közösen esküjükhöz híven védik Magyarország függetlenségét, a magyarok biztonságát és szabadságát. – Ennek a feladatnak az ellátásához minden eszközt megkapnak, a koronavírus-fertőzést megelőző eszközökkel is elláttuk honvédeinket – zárta videóüzenetetét Németh Szilárd.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,972lájkolóTetszik
3,644követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek