HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Metrófelújítá...

Metrófelújítás: szombattól módosul a forgalmi rend az Üllői út–Könyves Kálmán körút csomópontban

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Március hetedikétől, szombattól módosul a forgalmi rend az Üllői út–Könyves Kálmán körút csomópontban, mert a 3-as metróvonal felújítása részeként a Népliget állomásnál liftet építenek.

A BKK korábbi tájékoztatása szerint a repülőtér irányából érkezők által használt sávok közül a népligeti felüljáró mellett lezárják – várhatóan augusztusig – a Rákóczi híd irányába tartó két balra kanyarodó, valamint a Hungária körút felé vezető egy jobbra kanyarodó forgalmi sávot. Helyettük a felüljáró másik oldalán, a városhatár irányába vezető oldalra kerül egy – két irányba – jobbra és balra kanyarodást is lehetővé tévő sáv.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Az átvezetett sáv miatt a Könyves Kálmán körútról az Üllői útra, a városhatár irányába kanyarodó két balra kanyarodó sávból a munkálatok idejére egyet lezárnak.

A BKK azt javasolja, hogy az ideiglenes forgalmi rend ideje alatt az Üllői út-Könyves Kálmán körút csomópont helyett a Vajda Péter út–Könyves Kálmán körút csomópontot vagy a népligeti felüljárót használják a közlekedők.

HIRDETÉS

Metrófelújítás: hétfőtől lezárják az Arany János utca és a Ferenciek tere állomást | Magyar Hang

Ugyancsak hétfőtől pótlóbusz jár a fogaskerekű helyett várhatóan április 9-ig pályafelújítás miatt.

Ahogy arról pénteken már lapunk is beszámolt: a 3-as metró felújításával összefüggésben hétfőtől (március 9.) lezárják az Arany János utca és a Ferenciek tere metróállomást.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,972lájkolóTetszik
3,644követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek