HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Átragasztottá...

Átragasztották a Márki-Zay-ellenes óriásplakátokat

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Eszkalálódik Hódmezővásárhelyen a plakátháború. A polgármestert támogató aktivisták átragasztották a kormányközeli civil szervezet Márki-Zay Pétert támadó plakátjait.

Ugyan nincs kampányidőszak, mégis elfajult a plakátháború Hódmezővásárhelyen. Újabb, az egyébként megyei közgyűlési alelnök Ádók János vezette Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület a február végén kihelyezettek után újabb Márki-Zay Pétert támadó politikai óriásplakátokat helyezett ki Hódmezővásárhely utcáin. Ezek közt szerepel olyan, amelyen a gúnyos „Köszönjük, Péter!” felirat után az szerepel, hogy „az eredménytelenséget és a semmittevést”, „a folyamatos gyűlölködést és az állandó fenyegetőzéseidet”, de olyan is akad, amelyen a városvezetőt azzal vádolják, hogy „családokat fordított egymással szembe”, nem érdekli Vásárhely, és egy másikon azt üzenik neki, hogy „nem ő a Messiás”.

Forrás: Hódpress

Néhány napja a polgármestert támogató aktivisták egy csoportja a piros-fekete plakátokat sárga-kék matricákkal ragasztotta le, amellyel azok üzeneteit pozitívumokkal igyekeztek felülírni, amelyek szerintük a városvezető érdemei. Így a „köszönjük, Péter” felirat alá olyan szövegek kerültek, hogy „az ingyenes piaci parkolást”, “hogy eltörölted az építményadót”, „hogy megszűnt a korrupció”, de olyan is volt, amelyen a megújult Rárósi utat, független sajtót köszöntek a polgármesternek, vagy azt, hogy nem félnek.

Óriásplakátokon üzennek a pont két éve megválasztott Márki-Zaynak | Magyar Hang

Márki-Zay Pétert bíráló óriásplakátok jelentek meg Hódmezővásárhely utcáin kedd reggelre – írta a Hódpress helyi portál. Február 25-én van a kétéves évfordulója, hogy az időközi választáson nyert és ő lett a város polgármestere, erről emlékezett meg a kormánypárti Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület. „Köszönjük Péter! Azt, hogy üres a város kasszája!”

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,646lájkolóTetszik
3,464követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek