Indul a nemzeti konzultáció, a bíróknak is nekimennek

Indul a nemzeti konzultáció, a bíróknak is nekimennek

Fotó: Unsplash/rawpixel

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Márciusban kezdődik, májusig tart az immár nyolcadik nemzeti konzultáció – írta meg a Magyar Nemzetté átnevezett kormánypárti Magyar Idők. Kilenc kérdés lesz benne, így többek között az úgynevezett börtönbiznisz, a gyöngyöspatai kárpótlás, a bírósági érzékenyítés, a bírósági korrupció és a feltételes szabadlábra helyezés kérdésében kérik ki az emberek véleményét. A lap szerint már tavasszal törvények születhetnek a borítékolható eredményből.

Valódi kérdések, valódi válaszok - Itt az igazi nemzeti konzultáció! | Magyar Hang

Bár a kormányzat az elmúlt években bőven ellátott minket, magyar állampolgárokat kérdőívekkel, mégis maradhatott bennünk hiányérzet. Hiányolhattuk például a valódi problémafelvetéseket, valódi kérdéseket - ha már mindenképpen ilyen módon akar kommunikálni velünk a hatalom. Mi most valódi nemzeti konzultációt indítunk valódi, a társadalmat leginkább érintő, sújtó ügyekkel.