HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Koronavírus-g...

Koronavírus-gyanú az MTVA-ban

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Elővigyázatosságból kórházba szállították az MTVA egyik munkatársát. A Híradó.hu-n közzétett hivatalos tájékoztatás szerint a 2200 dolgozó védelmének érdekében minden olyan esetben, amikor bárkinél lázas tüneteket tapasztalnak, az érintett személyt orvosi tanácsra megfigyelésre küldik.

„A mai nap folyamán az egyik kollégánk lázasan érkezett be dolgozni, az üzemorvos döntött úgy, hogy elővigyázatosságból értesíti az egészségügyi hatóságokat, az ő kollégáik a mi kollégánkat elvitték további kivizsgálásra, ennek eredményéről természetesen tájékoztatást adunk” – fogalmazott Fürst-Borsos Ádám, az MTVA pr és kommunikációs vezetője.

A Magyar Hang értesülései szerint az M4 Sport csatorna egyik alkalmazottját vitték el a tetőtől talpig védőfelszerelést viselő mentősök, ám további tizenkét MTVA-dolgozót figyelnek meg a járványügyi szakemberek. Úgy tudjuk, a köztévé üzemorvosi rendelőjét és folyosóit fertőtlenítették.

Kérdéseinket elküldtük az MTVA-nak, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

HIRDETÉS

FRISSÍTÉS:
Az MTVA megkeresésünkre ezúttal sem válaszolt, cikkünk megjelenése után, 22 óra 34 perckor ugyanakkor egy közleményben hazugságnak nevezték információinkat. Azóta az is kiderült – ezt szintén a közmédia közölte –, hogy negatív lett annak a kollégának a vírustesztje, akit napközben, elővigyázatosságból vittek kórházba az MTVA gyártóbázisáról.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,592lájkolóTetszik
3,460követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Az orvosi kamara azt várja Kásleréktől, hogy vállalják döntéseik következményeit

A teljes orvostársadalom nevében visszautasítják a miniszter nyilatkozatát, melyben az orvosokra hárította az ágyak felszabadításáról hozott utasításának következményeit.