HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld A veszélyhely...

A veszélyhelyzet miatt a felcsúti kisvasút is leáll

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Nem közlekedik egyelőre a felcsúti kisvasút – a Facebookra kirakott tájékoztatójukat a Hvg.hu vette észre.

Azt írták, hogy „az egészségügyi szempontokat figyelembe véve a Vál-völgyi Kisvasút bizonytalan ideig nem közlekedik”. Amint azonban az egészségügyi helyzet kockázatmentesen lehetővé teszi, természetesen újra menetrend szerint járnak majd.

Ismert, hogy a kisvasút Orbán Viktor szívéhez közel áll. Emlékezetes például, hogyan reagált arra 2015-ben, amikor támadások érték a vasútvonalat. – Ha támadják a kisvasutat, akkor meg kell hosszabbítani Bicskéig, és ha akkor is támadják, akkor meg Lovasberényig – fogalmazott akkor a miniszterelnök.

Security Check Required
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,646lájkolóTetszik
3,464követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek