HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Lapunk főszer...

Lapunk főszerkesztője is Csengery Antal-díjat vett át

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Mások mellett a Magyar Hang főszerkesztője, György Zsombor is Csengery Antal-díjat vehetett át péntek délelőtt. Az elismerést minden évben március 15-e alkalmából adják át a sajtó képviselőinek. Csengery az 1848-as forradalom és szabadságharc alatt a Pesti Hírlap főszerkesztője volt, majd fontos szerepet játszott a kiegyezésben is.

– A sajtószabadság modern értelmezése nem merülhet ki a közlés szabadságában, hanem szólnia kell a hozzáférés szabadságáról is. Arról, hogy adott-e mindenki, kivétel nélkül mindenki számára a jog és a lehetőség, hogy hozzájusson az életet befolyásoló döntésekhez szükséges információkhoz, torzításoktól és hazugságoktól, politikai befolyástól mentesen – mondta az Index szerint a sajtódíj kapcsán Karácsony Gergely főpolgármester.

Az elismerést lapunk főszerkesztője mellett megkapta Zubreczki Dávid építészeti szakújságíró, aki az Indexen is szokott cikkeivel jelentkezni. Átvehette továbbá az elismerést a Népszava publicisztikai rovatvezetője, N. Kósa Judit, a Népszava fővárosi tudósítója, Szalai Anna, valamint a már megszűnt Abcúg szerkesztősége.  

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,953lájkolóTetszik
3,640követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Orbán Viktor: Több Balaton, kevesebb Adria

Az operatív törzsnek délig kell javaslatot tennie arról, hogyan lehet megelőzni a vírus behurcolását hozzánk más országból.