HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Budapesten is...

Budapesten is gondolkoznak a gazdaságot segítő intézkedéseken

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Keresi a megoldást a főváros, hogy mit tud tenni azokkal a most nehéz helyzetbe került cégekkel, vállalkozókkal akik tőlük bérelnek üzlethelyiségeket. A főpolgármester beszélt erről, ahogy arról is, hogy bővíteni fogják a hajléktalanszállókat.

Az Orbán Viktor által bejelentett intézkedések után Karácsony Gergely is jelzett gazdasági problémákat a szokásos napi tájékoztatóján. Hiszen – mint mondta – vannak, akik a fővárostól bérelnek üzlethelyiségeket és most a forgalom visszaesése miatt komoly gondokkal küszködnek. A Fővárosi Önkormányzat már keresi a megoldást, hogy akár a bérleti díj átütemezésével vagy valahogyan hozzá tudjon járulni a kilábaláshoz ebből a gazdasági helyzetből.

A főpolgármester bejelentette azt is, hogy a kormánnyal való együttműködésben bővítik a hajléktalanszállón a helyeket, illetve arra is felkészülnek, hogy szükség esetén karantént biztosítsanak.

Tüttő Kata főpolgármester-helyettes pedig az egyik legsürgetőbbnek a „fronton” dolgozó egészségügyisek védelmét nevezte, ezért a főváros azon dolgozik, hogy szerezzen számukra elég védőfelszerelést.

HIRDETÉS

Karácsony Gergely egyúttal ismét arra kérte az embereket, hogy aki teheti, maradjon otthon. Sürgette a gyakori kézmosást és azt is, hogy mindenki különösen figyeljen oda az idősökre.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Katona Mariann
Katona Mariann
A Magyar Hang belpolitikai újságírója

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,658lájkolóTetszik
3,464követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek