HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld A kötelező há...

A kötelező házi karantén azonnali elrendelését követeli a kormánytól a Jobbik

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!


HIRDETÉS

Arra kérjük a kormányt, hogy hozza meg az általunk több napja követelt intézkedést honfitársaink egészségének és életének védelmében! Kérve kérjük Magyarország kormányát, hogy döntsön felelősen, és rendelje el a kötelező házi karantént minden magyar állampolgár érdekében, három indokolt kivétellel: munkavégzés, vásárlás, illetve segítségnyújtás esetén! – írja lapunknak is megküldött szombati közleményében a Jobbik.

A párt közleményében kiemeli: „Arra is kérjük Orbán Viktor kormányát, hogy vegyen példát a szomszédos országokról, és pótolja azoknak a jövedelmét, akik elveszíthetik a munkájukat és a megélhetésüket a járvány miatt. Követeljük az Orbán-kormánytól, hogy szervezze meg a szociálisan rászorulók és az idősek ellátását a kijárási tilalom idejére!”

A Jobbik felszólította Orbán Viktort, hogy vonja vissza a katonákat a magyar vállalatoktól | Magyar Hang

140 magyar cég került katonai felügyelet alá. Varga-Damm Andrea szerint ez csak a miniszterelnök hatalmi törekvéseit szolgálja.

– Reménykedünk, hogy minden ép ésszel kötelezőnek tűnő járványügyi lépés azért maradt el, mert a kormány többet tud nálunk. Bízunk abban is, hogy azért nem hozták meg Magyarországon azokat az intézkedéseket, amelyeket a neves hazai járványügyi szakemberek, szakmai szervezetek, illetve a járványban, veszteségekben és áldozatokban nálunk előrébb járó országok, nemzetközi szervezetek tanácsoltak, mert van valami, amit mi nem tudunk! Ráadásul az általunk javasolt intézkedésekhez már most megvan az Orbán-kormánynak minden felhatalmazása – olvasható a Jobbik közleményében.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,985lájkolóTetszik
3,811követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nyíljon ki végre az emberek szeme!” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Herczeg Zoltánnal! Mészáros Lőrincet sejtik a milliárdos őrizetbe vétele mögött. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Flaszter 99. – Épp szembeköpi magát a NER

Dévényi István ezúttal Lánczi Richárddal, az N1TV főszerkesztőjével és Tompos Ádámmal, a Magyar Hang riporterével beszélget.