Brenner Koloman: Remélem, lesznek bátor fideszesek, akik nem szavazzák meg a felhatalmazási törvényt

Brenner Koloman: Remélem, lesznek bátor fideszesek, akik nem szavazzák meg a felhatalmazási törvényt

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Németül szólította fel a Parlamentben Brenner Koloman a német nemzetiségi képviselőt, Ritter Imrét, hogy ne szavazza meg jövő héten a túlhatalomtörvényt. A „tisztességes, polgári, konzervatív” fideszes képviselőket is kérte, hogy gondolják meg, megszavazzák-e a javaslatot.

Brenner Koloman az Országgyűlésben kedden napirend előtti felszólalásban követelte a kijárási tilalom bevezetését, és kifejezte reményét, hogy a szerinte szükségtelen időkorlát nélküli felhatalmazást nem kapja meg a kormány.

A Jobbik országgyűlési képviselőj kérte a „tisztességes, polgári, konzervatív” kormánypárti képviselőket, mivel elmondása szerint „tudja, hogy vannak ilyenek”, hogy gondolják meg, megszavazzák-e jövő héten a javaslatot, mert mindenki emlékezni fog, mire voksoltak.

Elmondása szerint időkorláttal támogatná a Jobbik a felhatalmazást, de időkorlát nélkül az szerintük ellent mond az európai kultúrának. Úgy vélte: a kormányoldal emberéleteken próbál politikai tőkét kovácsolni. Szerinte a 90 napos felhatalmazással meg lenne oldva a probléma.

Brenner Koloman: Meddig él még vissza a Kormány az emberek türelmével?(2020.03.24.)

null

Ritter Imre német nemzetiségi képviselőt Brenner Koloman németül szólította fel, hogy semmiképp ne szavazza meg a felhatalmazási törvényt.