HIRDETÉS
HIRDETÉS

Haon: Azt mondta a komádi orvos a betegnek, hogy nincs koronavírus Magyarországon

Szerző: | 2020. március 25., 19:08 | Belföld

Orvosok és ápolók egy koronavírussal fertőzött beteget látnak el Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben kialakított izolációs teremben 2020. március 25-én.(Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

HIRDETÉS
HIRDETÉS

A Hajdú-Bihar megyei Komádiban a lakosok és a megyei portál állítása szerint az ügyeletes orvos azzal szerelt le egy koronavírus-panaszok miatt telefonáló beteget, hogy Magyarországon nincs koronavírus, nem megy ki hozzá.

Az esetről a megyei hírportál, a Haon.hu értesült. A kormánypárti sajtóalapítványhoz, a Kesmá-hoz tartozó portál azt írja, hogy az eset a hétvégén, szombatról vasárnapra virradó éjjel történt. A történteket megerősítette nekik Tóth Ferenc, az 5400 lakosú kisváros polgármestere.

Azt mondta, hogy az önkormányzat vasárnap délelőtt értesült a településen nagy felháborodást kiváltó esetről, az orvostól azonnal más vette át az ügyeletet. A polgármester azt is közölte, hogy a doktornő szerződését felbontják. Az ügyről tudomást szerzett az orvosi kamara is, ott elindították a vizsgálatot.

A polgármester szerint a doktornő helyesen járt el abban a tekintetben, hogy nem ment ki a beteghez. Hiszen akinél felvetődik a koronavírus-fertőzés gyanúja, oda mentőt kell küldeni. – Olyat azonban nem lehet mondani, hogy nincs koronavírus Magyarországon, főleg a mostanihoz hasonló éles helyzetben nem – jelentette ki Tóth Ferenc. Utóbb egyébként kiderült, hogy megfázása volt az ügyeletet hívó betegnek.

Címkék: Hajdú-Bihar megye, Komádi, koronavírus, koronavírus-járvány, polgármester, Tóth Ferenc


HIRDETÉS
Egy elbűvölő fazon a pitbull-képzőből

Egy elbűvölő fazon a pitbull-képzőből

Megítélése igencsak vegyes, forrásaink olyanokat mondtak róla, hogy baromi okos, éles eszű, óriási munkabírású, de voltak olyan vélemények is, hogy agresszív, gátlástalan, sőt, reakcióiban már-már olyan tud lenni, mint egy „klimaxos nő”. Portré Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterről.

Parittya

Parittya

Az oktondi erőfitogtatás nemcsak a hétköznapi muszklibajnokok sajátja. A nagy multinacionális vállalatoké is. Ők a gazdasági élet izompacsirtái. Sosem mutatkoznak pőre valójukban.

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest