HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Így köszönték...

Így köszönték meg a mentők, hogy az emberek otthon maradnak – Videóval

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Egészen látványos módon köszönték meg a mentők irodai dolgozói azt, hogy esténként már nálunk is egyre több helyen szól a taps, meghálálva ezzel az egészségügyi dolgozók munkáját a koronavírus-járvány idején.

Az Országos Mentőszolgálat Facebook oldalán élőben közvetítették, ahogyan több irodai dolgozójuk egy lakótelep előtti parkos területen „műsort ad”. – Köszönjük, hogy otthon maradsz értünk – írták a posztba az egészségügyi dolgozóktól egyre gyakrabban elhangzó mondatot.

A videóban felcsendült az ismert sláger, a Macarena, amelyre az akcióban részt vevő mentődolgozók még táncoltak is. Majd a Piramis Szállj fel magasra című nótáját énekelték el. – Az Országos Mentőszolgálat bajtársai, mentőorvsok, mentőtisztek, ápolók, gépkocsivezetők százai hálásak nektek, hogy most itthon vigyáztok ránk. A vírust csak együtt tudjuk legyőzni – hangzik el a felvételen.

Országos Mentőszolgálat on Facebook Watch
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Katona Mariann
Katona Mariann
A Magyar Hang belpolitikai újságírója

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,679lájkolóTetszik
3,466követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek