HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Így köszönték...

Így köszönték meg a mentők, hogy az emberek otthon maradnak – Videóval

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

Egészen látványos módon köszönték meg a mentők irodai dolgozói azt, hogy esténként már nálunk is egyre több helyen szól a taps, meghálálva ezzel az egészségügyi dolgozók munkáját a koronavírus-járvány idején.

Az Országos Mentőszolgálat Facebook oldalán élőben közvetítették, ahogyan több irodai dolgozójuk egy lakótelep előtti parkos területen „műsort ad”. – Köszönjük, hogy otthon maradsz értünk – írták a posztba az egészségügyi dolgozóktól egyre gyakrabban elhangzó mondatot.

HIRDETÉS

A videóban felcsendült az ismert sláger, a Macarena, amelyre az akcióban részt vevő mentődolgozók még táncoltak is. Majd a Piramis Szállj fel magasra című nótáját énekelték el. – Az Országos Mentőszolgálat bajtársai, mentőorvsok, mentőtisztek, ápolók, gépkocsivezetők százai hálásak nektek, hogy most itthon vigyáztok ránk. A vírust csak együtt tudjuk legyőzni – hangzik el a felvételen.

Országos Mentőszolgálat on Facebook Watch
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Katona Mariann
Katona Mariann
A Magyar Hang belpolitikai újságírója

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

35,531lájkolóTetszik
3,161követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nagyon súlyos és hosszú válság jön” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Róna Péterrel, Döbrentey Ildikóval és Levente Péterrel. Együtt kell élnünk a fenyegetéssel? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek