HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Siófok közpon...

Siófok központi segítséget kér a munkájukat elvesztők számára

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

Sürgős központi segítséget vár Lengyel Róbert siófoki polgármester a kormányzattól, az operatív törzstől és minden más illetékestől a koronavírus-járvány okozta gondok miatt – írja a Portfólió a polgármester Facebook-bejegyzését idézve. A városban dolgozók közül sokan máris elveszítették a munkájukat, a testület tartalékai hosszú távon kimerülőben vannak.

Lengyel Róbert telefonon Witzman Mihály kormánypárti parlamenti képviselőtől azt kérte, járjon közbe a kormánynál és az Operatív Törzsnél, hogy konkrét lépésekkel támogassák a bajba jutott siófokiakat. Ugyanis nagyon sokan kértek segítséget az önkormányzattól, mert elvesztették a munkájukat, tartalékuk pedig nincs. Az önkormányzatok anyagi lehetőségei végesek, mert jelentős bevételkiesésekkel kell számolniuk.

HIRDETÉS

A képviselő – a polgármester bejegyzése szerint – azt felelte, hogy most elsődleges a vírus elleni védekezés, de természetesen más jellegű pénzügyi/gazdasági döntések is voltak és várhatóak is. Megígérte, hogy az Operatív Törzshöz a Fidesz frakcióján keresztül, levélben juttatják el a polgármester felvetéseit. Az állásukat vesztőket pedig a munkaügyi központhoz irányította.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

35,845lájkolóTetszik
3,177követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nagyon súlyos és hosszú válság jön” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Róna Péterrel, Döbrentey Ildikóval és Levente Péterrel. Együtt kell élnünk a fenyegetéssel? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Nagyon kevésnek tartja az ellenzék a 13. havi nyugdíj néven bejelentett intézkedést

Semmitmondónak nevezték, hogy a nyugdíjasok legkorábban jövőre kapnak egyheti plusz forrást, azonnali segítséget követeltek.