HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Hatvanöttel n...

Hatvanöttel nőt az ismert fertőzöttek száma Magyarországon, két újabb elhunyt

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Újabb 65 beazonosított fertőzőttel nőtt a magyarországi koronavírus betegek száma, így a kormányzati tájékoztatási honlap szerint hivatalosan már 408-an kapták el az új kort. A téjékoztatásból az is kiderül, hogy két újabb áldozatot szedett a járvány, mint írják, két idős, alapbetegségekkel küzdő beteg is meghalt. Velük együtt így 13-ra emelkedett az igazoltak koronavírusban elhunyt személyek száma Magyarországon.

A honlap szerint egyébként vasárnap reggel hivatalosan 71 fő van karantéban, 34-en kigyógyultakn a kórból, míg 12 148 tesztet végeztek el eddig.

A hazánkban beazonosított új koronavírus-fertőzöttek közül 10 iráni, 2 brit, egy kazah, egy vietnámi és 394 magyar állampolgár.

Katonák is ellenőrzik a kijárási korlátozás betartását | Magyar Hang

Emlékeztettek arra is, hogy a veszélyhelyzet kihirdetése óta a Magyar Honvédség több, a rendőrség munkáját és a civil társadalmat támogató feladatot lát el.

Mint a tájékoztatási honlapon megjegyzik: „A csoportos megbetegedések szakaszában vagyunk, amikor közösségben, személyes érintkezések útján terjed a fertőzés. Magyarországon is már bárhol és bárkiben jelen lehet a vírus. A beazonosított koronavírus-fertőzötteknél jóval nagyobb a tényleges vírushordozók száma, akik fertőzhetnek. A tömeges fertőzés lelassításához nagyon fontos, hogy az idősek, a diákok, a külföldről hazatérők, és aki teheti, az maradjon otthon, továbbá mindenki tartsa be az ajánlásokat és a kijárási korlátozásokat.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,641lájkolóTetszik
3,464követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek