HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Lapkiadók: Ne...

Lapkiadók: Nemzetközi jogba ütköző a túlhatalomtörvény rémhírekre vonatkozó passzusa

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A Magyar Lapkiadók Egyesülete közleményében nemzetközi jogba ütközőnek nevezi a túhatalomtörvényt. A Média1 híre szerint szervezet még a parlamenti szavazás előtt megkereséssel fordult a kormány felé: a Büntetőtörvénykönyv tervezett módosítását legfeljebb csak akkor szabad elfogadnia az Országgyűlésnek, ha a sajtó szabadságát nem a jelenleg megfogalmazott módon érintheti a különleges jogrend. Objektív mérce nélkül nem zárható valaki börtönbe!

A lapkiadók véleménye szerint elengedhetetlen a megfogalmazás pontosítása, mivel bizonytalan annak megítélése, hogy egy cselekmény mikor minősül olyan híresztelésnek, amely alkalmas arra, hogy akadályozza vagy meghiúsítsa a védekezés eredményességét, mert ennek nem létezik objektív mércéje.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,732lájkolóTetszik
3,480követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Néha inkább befogtam a számat” – Magyar Hang-ajánló

Trianon 100, interjú Gerendai Károllyal, vendégmunkások Balástyán. Keresse a Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek