HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld A fideszes ké...

A fideszes képviselő tanácsa szerint könnyebben találhat valaki munkát, ha nem hirdeti a Facebookon ellenzékiségét

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

A PécsMa.hu hétfőn kitett egy cikket a Facebook-falára, hogy Soros György magyar-amerikai milliárdos egymillió eurót (360 millió forintot) adományozott a szülővárosának, Budapestnek a koronavírus-járvány elleni védekezéshez. Ehhez a cikkhez szólt hozzá nyilvánosan Hoppál Péter pécsi fideszes országgyűlési képviselő, korábbi kultúráért felelős államtitkár.

Hoppál először azt fogalmazta meg az említett cikk alatt hozzászólásban, hogy Soros Györgynek szégyellnie kellene magát az adomány miatt, ugyanis a képviselő szerint „ez semmire sem elég”. Hoppál szerint az adomány „a családok ellen támadás”.

Erre a bejegyzésre reagált egy pécsi állampolgár, aki felvetette azt, hogy az országgyűlési képviselő mennyit adományozott. Mire a képviselő elmondta, hogy ő az egyházon keresztül adakozik, ilyen formán az adományának az összege titkos, ám nagyon érdekelné, hogy vitapartnere mennyit adott. Erre a hozzászóló nő utalt rá, hogy segélyen él, amiből nem futja jótékonykodásra.

Az egyházzene doktora büszke címet viselő képviselőben ezen a ponton eltört valami. Kioktatta a pécsi állampolgárt, mondván ha nem viselné facebookos profilképén az O1G kitűzőt, sikeresebb lehetne a Munkaügyi Központban, az álláskeresés alkalmával. (Az „O1G az Orbán Viktor vezette negyedik Orbán-kormány elleni ellenzéki tiltakozások egyik jelképévé vált szlogen, amely Simicska Lajosnak a miniszterelnökre tett trágár megjegyzésére utal. – a szerk.) Hozzászólása végén a képviselő még „minden jót” kívánt a vele vitába szálló nőnek.

Az ominózus szócsatáról készült képernyőmentés.
Egymillió eurót adományoz Soros György Budapestnek a koronavírus-járvány leküzdésére | Magyar Hang
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,925lájkolóTetszik
3,801követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Fogy a levegő – Magyar Hang-ajánló

Interjú Ascher Tamással és Tompa Andreával. Abszurd komédia karanténra és drága tesztekre. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek