HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld A fideszes ké...

A fideszes képviselő tanácsa szerint könnyebben találhat valaki munkát, ha nem hirdeti a Facebookon ellenzékiségét

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A PécsMa.hu hétfőn kitett egy cikket a Facebook-falára, hogy Soros György magyar-amerikai milliárdos egymillió eurót (360 millió forintot) adományozott a szülővárosának, Budapestnek a koronavírus-járvány elleni védekezéshez. Ehhez a cikkhez szólt hozzá nyilvánosan Hoppál Péter pécsi fideszes országgyűlési képviselő, korábbi kultúráért felelős államtitkár.

Hoppál először azt fogalmazta meg az említett cikk alatt hozzászólásban, hogy Soros Györgynek szégyellnie kellene magát az adomány miatt, ugyanis a képviselő szerint „ez semmire sem elég”. Hoppál szerint az adomány „a családok ellen támadás”.

Erre a bejegyzésre reagált egy pécsi állampolgár, aki felvetette azt, hogy az országgyűlési képviselő mennyit adományozott. Mire a képviselő elmondta, hogy ő az egyházon keresztül adakozik, ilyen formán az adományának az összege titkos, ám nagyon érdekelné, hogy vitapartnere mennyit adott. Erre a hozzászóló nő utalt rá, hogy segélyen él, amiből nem futja jótékonykodásra.

Az egyházzene doktora büszke címet viselő képviselőben ezen a ponton eltört valami. Kioktatta a pécsi állampolgárt, mondván ha nem viselné facebookos profilképén az O1G kitűzőt, sikeresebb lehetne a Munkaügyi Központban, az álláskeresés alkalmával. (Az „O1G az Orbán Viktor vezette negyedik Orbán-kormány elleni ellenzéki tiltakozások egyik jelképévé vált szlogen, amely Simicska Lajosnak a miniszterelnökre tett trágár megjegyzésére utal. – a szerk.) Hozzászólása végén a képviselő még „minden jót” kívánt a vele vitába szálló nőnek.

HIRDETÉS
Az ominózus szócsatáról készült képernyőmentés.
Egymillió eurót adományoz Soros György Budapestnek a koronavírus-járvány leküzdésére | Magyar Hang
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,641lájkolóTetszik
3,464követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek