HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Fideszes képv...

Fideszes képviselő: Igennel szavaztam, de nem volt jó a szavazógép

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Nem szánt szándékkal nem adta le igen szavazatát a koronavírus-törvény zárószavazásán tegnap Szabó Zsolt Heves megyei fideszes országgyűlési képviselő, csak nem jól működött a szavazógép – ezt a képviselő mondta a Magyar Hangnak telefonon kedden délután.

A Parlament honlapja szerint ő volt az egyetlen kormánypárti honatya, aki nem adott le szavazatot a felhatalmazási törvényként emlegetett törvénycsomag zárószavazásán. A honlapon jelenleg is ez az adat szerepel.

Szabó Zsolt viszont azt mondja: igennel szavazott, de probléma volt a szavazógéppel. Elmondása szerint rögtön jelezte a hibát, amit jegyzőkönyvben is rögzítettek, és a leadott szavazata hivatalosan igennek számít. – Háromszor is igennel szavaztam volna a koronavírus elleni védekezésre – közölte. Arról nem tudott pontos információt adni, hogy mennyi idő múlva jelenhet meg a parlament honlapján is a leadott igen szavazat.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS
R. Kiss Kornélia
R. Kiss Kornélia
Újságíró, a Magyar Hang alapító szerkesztőségének tagja, a lap állandó szerzője. Nyolc évig a Magyar Nemzet kulturális, majd belpolitikai rovatának munkatársa. Jogász. A Eurotopics európai sajtófigyelő magyarországi tudósítója.

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,978lájkolóTetszik
3,651követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Belefáradt: Szűcs Tamás lemond a PDSZ éléről

Az érdekképviseleti vezető azt írta, a rengeteg munka felőröli azokat, akik tenni akarnak, akik munkájukat, energiájukat ölik abba az ügybe, amiben hisznek.