HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Nyilatkozott ...

Nyilatkozott az egyik koronavírusos magyar úszó

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Megszólaltatta az ATV a kilenc magyar koronavírusos úszó egyikét, Horváth Dávidot.

A sportoló a csatornának elmesélte, hogy megijedt elsőre, nem számított erre egyáltalán. Próbál nem stresszelni rajta, szerinte azzal csak rontana a helyzeten. Semmilyen tünete sincs, se láz, se köhögés nem jelentkezett nála a már hét napja elvégzett teszt óta.

Az úszó elmesélte azt is, hogy Thaiföldön voltak 3 hétig, onnan március 13-án jöttek vissza, 16-án részt vett az edzésen, utána viszont nem ment sehova. Úgy vélte, hogy a reptéren kaphatták el, másra nem tud gondolni.

Horváth Dávid most két hétig hatósági házi karanténban van, ha letelik a két hét, ismét tesztelik, és ha annak negatív lesz az eredménye, akkor feloldják a karantént. Úgy látja, a 4 hét kiesés sok egy sportoló életében, de mivel most nem lesznek versenyek, behozható a hátrány. A többiek, akikkel beszélt, szintén nem mutatnak tüneteket még.

HIRDETÉS

A Magyar Hang is beszámolt róla, hogy kedd estig kilenc személy esetében mutattak pozitív eredményt az elvégzett koronavírus-tesztek a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) tájékoztatása szerint. Ők valamennyien külföldi edzőtáborokban jártak, majd 14 napra karanténba vonultak, azaz hazatérésük óta egyikük sem vett részt edzéseken. A megfertőződöttek között van Kapás Boglárka, Kozma Dominik és Bohus Richárd is.

Kilenc koronavírus-teszt lett pozitív az úszóknál | Magyar Hang
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,641lájkolóTetszik
3,464követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Ennyi tehetségünk van, gyerekek: felcsúti stadion őszödi betonból

„Építkezhet” akármennyiből Mészáros Lőrinc, „vásárolhatnak” akármennyi kastélyt, ingatlant, tévét, lapot a NER-lovagok: egyik sem lesz annyira látványosan elrettentő, mint a kardlapozó lovas rendőrök, vagy a kilőtt szemű tüntetők. Igen, a felcsúti stadion alapjaihoz Balatonőszödről jött a beton.