HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Polt Péter is...

Polt Péter is megszólalt a koronavírus-járványról

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Soha nem látott kihívások előtt áll az ügyészség is – erről beszélt a szervezet honlapján megjelent videóban Polt Péter.

A legfőbb ügyész úgy fogalmazott, hogy a rendkívüli helyzetben az ügyészség munkája felértékelődött, hiszen minden egészségügyi és gazdasági intézkedés akkor tudja elérni a célját, ha szilárd a jogrend. – Legyen mindenki tudatában annak, hogy az ügyészség munkája minden eddiginél fontosabb – mondta.

Polt Péter a munkavállalók egészségének biztosítását, az ügyészség működésének fenntartását és a munkahelyek megőrzését nevezte a három legfontosabb pontnak jelenleg. Egyúttal felsorolta, hogy mit tettek eddig ezek érdekében: a 60 év felettiek, krónikus betegek és várandósok számára lehetővé tették a távmunkát, vagy kiadták a szabadságukat. Rajtuk kívül is biztosították az otthoni munkát annak, akinek tudták, ehhez új informatikai eszközöket is vettek.

Azoknak a dolgozóknak pedig, akiknek szükségszerűen be kell menniük, egészségügyi maszkokat szereztek be. Ezer darabot már ki is osztottak és még ugyanennyit várnak. Vettek emellett kesztyűket és egyéb fertőtlenítőszereket is.

HIRDETÉS

A videót megnézhetik IDE kattintva.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,646lájkolóTetszik
3,464követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek