HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Pozitív lett ...

Pozitív lett a győri polgármester koronavírus-tesztje

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Az első koronavírus-teszt még negatív lett, a második azonban pozitív eredményt mutatott Dézsi Csaba Andrásnál, Győr polgármesterénél.

Dézsi Csaba András a Facebookon jelentette be, hogy miután a város jegyzőjéről kiderült, hogy megfertőződött, ő maga is egy magán laboratóriumban önköltségen elvégeztette a tesztet. Az negatív lett. Tekintettel arra, hogy két vizsgálat szükséges a biztos eredményhez, elment egy kontroll vizsgálatra is. Szerdán este telefonon értesítették, hogy a második teszt pozitív eredményt mutat.

– Tüneteim továbbra sincsenek, azonban a szükséges intézkedéseket azonnal megtettem. Az eredményről tájékoztattam háziorvosomat, és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályát, valamint az előírásoknak megfelelően, házi karanténba vonulok – írta a polgármester. Hozzátette azt, is, hogy otthonról ugyanúgy dolgozik tovább, mert a munka „ilyen rendkívüli körülmények között sem állhat meg”.

Security Check Required
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,743lájkolóTetszik
3,486követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Néha inkább befogtam a számat” – Magyar Hang-ajánló

Trianon 100, interjú Gerendai Károllyal, vendégmunkások Balástyán. Keresse a Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek