Pozitív lett a győri polgármester koronavírus-tesztje

Pozitív lett a győri polgármester koronavírus-tesztje

Dézsi Csaba András (Fotó: Magyar Hang / Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az első koronavírus-teszt még negatív lett, a második azonban pozitív eredményt mutatott Dézsi Csaba Andrásnál, Győr polgármesterénél.

Dézsi Csaba András a Facebookon jelentette be, hogy miután a város jegyzőjéről kiderült, hogy megfertőződött, ő maga is egy magán laboratóriumban önköltségen elvégeztette a tesztet. Az negatív lett. Tekintettel arra, hogy két vizsgálat szükséges a biztos eredményhez, elment egy kontroll vizsgálatra is. Szerdán este telefonon értesítették, hogy a második teszt pozitív eredményt mutat.

– Tüneteim továbbra sincsenek, azonban a szükséges intézkedéseket azonnal megtettem. Az eredményről tájékoztattam háziorvosomat, és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályát, valamint az előírásoknak megfelelően, házi karanténba vonulok – írta a polgármester. Hozzátette azt, is, hogy otthonról ugyanúgy dolgozik tovább, mert a munka „ilyen rendkívüli körülmények között sem állhat meg”.

Security Check Required